bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Zmaga, dva remija in poraz

2016-10-05 10:40

Mlade selekcije našega kluba so bile na delu tudi pretekli teden. Kadeti in mladinci so gostovali v Izoli, od koder so odnesli štiri točke, mlajši dečki so izgubili pri Interblocku, na derbiju v Dobu pa sta se ekipi starejši dečkov razšli z delitvijo točk.

Selekcija U13

Ekipa U13 je utrpela še peti poraz v sezoni, potem ko so bili v Ljubljani s 5-1 boljši igralci Interblocka. Častni zadetek je v predzadnji minuti srečanja dosegel Ul Glavan, s tem porazom pa so mladi Radomljani padli na začelje lestvice, osvojili pa so eno točko. V naslednjem krogu bo v nedeljo ob 10h v Športnem parku Radomlje gostoval Bravo Publikum A, ki se z devetimi osvojenimi točkami nahaja na četrtem mestu lestvice.

Šesti krog 1. lige mlajših dečkov MNZ Ljubljana
Interblock - Kalcer Radomlje 5-1 (1-0)
Strelci: Koncilja 10., 39., 42., 47., Bolta (ag); Glavan 59.

Kalcer Radomlje: Hrovat, Obradović, Kobal, Rokavec, Glavan, Kosirnik, Dodig, Klemenc (K), Okorn, Nartnik, Javorič, Drobež, Mišvelj, Šaubah, Vidmar, Bolta, Karner, Pöschl. Trener: Matic Robida.


Selekcija U15

Bolje pa kaže ekipi starejših dečkov, ki je poleg Ilirije še neporažena. Tokrat so na mini "el clasicu" proti Roltek Dobu iztržili točko. V dobskem Športnem parku sta se ekipi razšli z rezultatom 1-1, oba gola pa sta bila dosežena iz enajstmetrovk. Najprej je domače v vodstvo popeljal Kotar v 24. minuti, sedem minut kasneje pa je Židan postavil končni rezultat 1-1. V soboto pa bodo zopet na delu, na domačem igrišču bodo ob 11h gostili ekipo Kočevja.

Šesti krog 1. lige starejših dečkov MNZ Ljubljana
Roltek Dob - Kalcer Radomlje 1-1 (1-1)
Strelca:
Kotar 24. (11-m); Židan 31. (11-m)

Kalcer Radomlje: Grešak, Cedilnik, Stražar, Adrović, Brlec, Židan (K), Ravnikar (Jerman 36.), Juhant, Kobal, Ljubijankić, Resanović Kvas. Na klopi: Popelar, Jeretina, Halili, Urbanija. Trener: Milan Anđelković.


Selekcija U17

Kadeti in mladinci so se tokrat mudili na obali, kjer so odigrali tekmi proti vrstnikom iz ekipe Elta Izola. Kadeti so vknjižili zmago z 2-3, gole za rumene pa so dosegli Palek, Zabukovnik in Agović. Slednji je tako dosegel že svoj deveti zadetek v sezoni, tik pod vrhom lestvice strelcev pa le za en zadetek zaostaja za vodilnim strelcem Puciharjem iz ekipe Brinje Grosuplje.

Osmi krog 2. SKL - zahod
Elta Izola - Kalcer Radomlje 2-3 (0-1)
Strelci:
Kačinari 55., Ljubec 68.; Palek 10., Zabukovnik 45., Agović 60.

Kalcer Radomlje: Šalamun, Čehić Limoni, Latinčić (Blažević 79.), Juhant (Ajazaj 73.), Majcen (Stražar 48.), Pišek, Zabukovnik (K), Đuzić (Hrovat 57.), Agović, Palek (Marinko 69.), Švigelj. Na klopi: Šivavec, Kasnik. Trener: Dušan Balutto.


Selekcija U19

Po kadetski tekmi je sledila še tekma mladincev. Gledalci so na tekmi v glavnem gledali igro med obema kazenskima prostoroma, saj sta obe obrambi dobro opravili svoje delo. Priložnosti za dosego zadetkov ni bilo veliko, obe mreži pa sta v prvem polčasu mirovali, v drugem pa sta obe ekipi dosegli po en zadetek. Lan Struna je nekje na polovici drugega polčasa Radomljane popeljal v vodstvo, dve minuti pred koncem srečanja pa je Mijailović domačim zagotovil točko. Kadete in mladince v soboto na domačem igrišču čaka "el clasico" proti vrstnikom ekipe Roltek Dob, tekmi pa se začneta ob 14h oz. ob 16h.

Osmi krog 2. SML - zahod
Elta Izola - Kalcer Radomlje 1-1 (0-0)
Strelca:
Struna 68.; Mijailović 88.

Kalcer Radomlje: Duščak, Klarič, Zupan (Džafić 57.), Tadić, Struna, Trdin (K), Nuhanović, Levec, Lužar (Kovačević 59.), Kopitar (Hribar 80.), Škrlep. Na klopi: Cerar, Gavrić, Agović. Trener: Jani Pate.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.