bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Zaključek lige U-7

2011-06-29 12:49

Ligo U-7 smo že drugo leto zapored, v sodelovanju z NK Šenčur, uspešno pripeljali do konca. Letos so v ligi poleg dveh naših ekip in ekipe Šenčurja, nastopile še, dve ekipi NK Domžale in po ena ekipa NK Brinje-Grosuplje, ND Črnuče, NK Kamnik, NK Komenda, NK Kranj, NK Triglav in NK Velesovo.

Tako kot lani, tudi letos liga ni bila točkovana, saj je njen glavni namen, da se mladi nogometaši spoznavajo z načinom tekmovanja, sodniškimi pravili in napakami, predvsem pa je namen te lige, da otroci neobremenjeni z rezultatom odkrivajo vse lepe strani nogometne igre, preverjajo svoje znanje, ki so ga osvojili na treningih, ter da začutijo pripadnost ekipi, ko se skupaj z soigralci po svojih najboljših močeh trudijo prikazati lepo nogometno igro, katere pa v letošnji ligi U-7 ni primanjkovalo.

Liga U-7 NK Radomlje

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.