bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

VIDEO: Osem točk naskoka po zmagi v dekanih

2011-04-10 11:38
Lepo, poletno vreme in odlično igrišče (kakršnega smo v Dekanih vajeni že nekaj let) sta bila dober obet za vrhunsko nogometno predstavo med prvouvrščenimi Radomljami in tretjeuvrščenimi Dekani, ki so za našimi fanti zaostajali sedem točk.

Srečanje se je pričelo z otipavanjem nasprotnika in tako v prvih dvajsetih minutah po večini potekalo po sredini igrišča z minimalno pobudo domače ekipe. Nato so imeli prvo priložnost domači, ko so si po zmedi v radomeljski obrambi in slabo izbiti žogi ter prekrškom na 25. metrih, priigrali prosti strel, ki pa je končal v živem zidu. V 29. minuti pa edina prava priložnost radomljanov v prvih 45. minutah, ko se je po hitrem protinapadu, sam pred domačim vratarjem znašel Edin Avdič in z natančnim strelom, ob prvo vratnico po tleh, matiral domačega vratarja Žuniča. Do konca prvega dela se rezultat ni spremenil in tako sta ekipi odšli na odmor z vodstvom naše ekipe 1:0.

V drugem delu je vročina malce popustila, prav nič pa niso popuščali fantje na igrišču. Še naprej smo spremljali zanimivo nogometno predstavo, vendarle pa smo morali na naslednji zadetek počakati do 75. minute. Za 2:0 je vsega 4. minute po svojem vstopu v igro, zadel Evzal Dželadini, ki je zamenjal strelca prvega zadetka, Avdiča. Po vodstvu z 2:0, so naši fantje le 2 minuti kasneje vodili že s tremi zadetki prednosti. S pravim evrogolom s 25. metrov je (kdo drug kot) Marko Lunder zadel že šestič v tej sezoni in tik pred svojo menjavo poskrbel za izdatnejšo prednost naše ekipe. Piko na i je v 85. minuti postavil še Gregor Mohar, ko je po sijajnem predložku Špeliča (ki je v 78. minuti zamenjal Lundra), z glavo matiral domačega vratarja in tako postavil končni izzid 4:0.

Ob porazu Kranja v Ljubljani je prednost naše ekipe pred Kranjem poskočila že na osem točk, medtem ko Kamnik, Tolmin in Ljubljana zaostajajo že za devet. Prihodnji vikend (v nedeljo, 17.4., ob 16. uri), prihaja v Športni park Radomlje, poleg naše ekipe, še edina neporažena ekipa v spomladanskem delu, ekipa Krke iz Novega mesta. Naj omenimo še, da je to peta zaporedna tekma naših fantov s klubom, uvrščenim višje od 7. mesta. S to tekmo naši fantje zaključujejo niz tekem, ko so se merili z neposrednimi tekmeci za uvrstitev v višji rang tekmovanja (Calcit football, Kranj, Ljubljana, Dekani), nato pa pridejo na vrsto na papirju morda lažje, ampak zato nič manj pomembne tekme, kot te, ki so jih odigrali do sedaj.

Pridite spodbujat naše fante in se vidimo v Športnem parku Radomlje, v nedeljo, ob 16h.

Lestvica in razpored 18. kroga 3.SNL-zahod


Zapisnik s srečanja:

Dekani : Kalcer Radomlje 0:4 (0:1)

Dekani, 09.04.2011 ob 16.30, gledalcev 100
Glavni sodnik: Sagrković Asmir (Vrhnika)
Delegat: Bohinc Matjaž

Dekani: Biščak Boštjan, Polšak Marko, Klun Ivan, Pjevovič Leo, Šantić Andrej, Pečnik Jan (Štulac Matija 62'), Stipaničev Ivo (Grdina Rok 66'), Šestić Saša, Jakomin Aleš, Sučevič Miloš, Finkšt Niki (Marc Gregor 57')

Rezervni igralci: Žunič Dean, Ražman Riki, Grdina Rok, Štulac Matija, Zečevič Bojan, Mihailovič Nik, Marc Gregor

Kalcer Radomlje: Biček Franci, Varga Velimir, Gavrilovič Dejan, Veladžić Izudin, Mohar Gregor, Rozman Anže, Škafar Jure, Lunder Marko (Špelić Josip 78'), Avdić Edin (Dželadini Evzal 70'), Karapetrovič Darko (Kosec Gregor 88'), Snoj Niko

Rezervni igralci: Juračič Uroš, Petek Matic, Kosec Gregor, Špelić Josip, Kokalj Jaka, Dželadini Evzal, Koli Ousman Sm

Strelci: 0:1 - Avdić Edin (29'), 0:2 - Dželadini Evzal (75'), 0:3 - Lunder Marko (77'), 0:4 - Mohar Gregor (85')

Rumeni kartoni: Pjevovič Leo (18'), Polšak Marko (32'), Pečnik Jan (41'), Karapetrovič Darko (35'), Rozman Anže (52'), Škafar Jure (71')

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.