bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

VIDEO: Odlična predstava članskega moštva

2011-04-04 13:03

Pred tekmo je bila ekipa Ljubljane edina, ki je v letošnji sezoni uspela poraziti našo ekipo in to kar s 3:0. Če se zavedamo dejstva, da so do 16. kroga naši fantje prejeli skupno vsega 7 zadetkov, potem je to še toliko bolj presenetljivo, saj so na eni sami tekmi prejeli praktično polovico vseh zadetkov do sedaj.
Prav tako so se Radomljani še kako dobro zavedali dejstva, da je v soboto ekipa Kranja z 2:1 slavila v Kamniku in se tako s tekmo več približala na dve točki zaostanka, zato je bilo pričakovati pravi pristop in prekrasno srečanje v lepem in toplem spomladanskem vremenu.

In tako se je tudi zgodilo. Lepo število gledalcev na in ob tribuni, več kot odlično pripravljena igralna površina (ki je ta trenutek na prvoligaškem nivoju), motivirani igralci, vse to je obetalo krasno nogometno predstavo.

Radomljani so krenili odločno in že v prvi minuti se je sam pred gostujočim vratarjem Cimirotičem, znašel Kokalj Jaka, ki je z glavo meril mimo vrat. V 15. minuti se je iz oči v oči z vratarjem srečal Marko Lunder, kateremu pa je Cimirotič strel ubranil. Nato so imeli svojo polpriložnost gostje, a več od podaje pred radomeljska vrata jim ni uspelo sestaviti. Nasploh so gostje le redko prihajali na polovico naših fantov in bili povsem nenevarni, o čemer priča tudi podatek, da v prvem delu niso sprožili niti enega strela. V 26. minuti pa veselje na tribunah. Po predložku se je na drugi vratnici znašel napadalec Avdić Edin in s svojim prvencem v radomeljskem dresu povedel domače v vodstvo. Zadetek radomljanov ni uspaval še naprej so pritiskali proti gostujočim vratom in v 41. minuti so se pritiski obrestovali, ko je Niko Snoj povišal vodstvo na 2:0, kar je bil tudi končni rezultat prvega dela.

V drugem polčasu je uspelo Avdiču že po nekaj sekundah igre doseči drugi zadetek in povišati vodstvo na 3:0. Povsem obupani gostje so poskušali s protinapadov, a se je tudi večina teh ustavila že na sredini, tako da tudi v drugem delu z izjemo dveh strelov v okvir vrat, niso predstavljali večje grožnje za radomeljsko obrambno vrsto. Si je pa v 60. minuti gostujoči igralec, Haliti Beguš, prislužil drugi rumeni karton in pot v slačilnico ter tako še dodatno oslabil gostujočo ekipo. Veliko terensko in številčno premoč sta nato v 74. in 90. minuti kronala še Lenček in Bengez in tako postavila končni izzid 5:0, s katerim so lahko gostje konec koncev celo zadovoljni, saj so imeli radomljani še nekaj zrelih priložnosti, ki pa jih niso izkoristili.

Naši fantje so tako tudi po tretji zaporedni težki tekmi obdržali 5 točk naskoka pred zasledovalci in tako nadaljujejo svojo pot, na katero se jim bodo že v naslednjem tednu postavili tekmeci iz Dekanov, kjer bodo naši fantje igrali v soboto, 9.4.2011, ob 16.30 uri.

Zahvaljujemo se vsem gledalcem ter navijaški skupini FC Mlinar, ki so s svojim navijanjem in spremljanjem tekme pričarali pravo vzdušje, ki ga ni moč videti niti na večini prvoligaških tekem. Lepo vabljeni vsi gledalci in navijači tudi na obalo, vzpodbujat naše fante, v Športnem parku Radomlje pa se ponovno vidimo čez slabih 14 dni, ko 17.4.2011, prihaja v goste okrepljena Novomeška Krka.

V prihodnjih dneh bomo za vas pripravili tudi video reportažo, zadetke in izjave po tekmi

U.J.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.