bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

VIDEO: Nove tri točke proti Brdom doma

2010-11-07 21:07
Trener Rajko Jeršin je tokrat poskrbel za nemalo sprememb v začetni enajsterici, saj je izven osemnajsterice zaradi bolezni pustil kapetana Karapetroviča, katerega je zamenjal mladi Bengez, Snoj si je zaradi rdečega kartona v preteklem krogu prislužil tri tekme prepovedi nastopanja, v polju ga je zamenjal Goran Miškič, na klopi pa je Jeršin nenazadnje pustil tudi Gavriloviča, katerega je nadomestil "ozdravljeni" Mohar. V ekipo se je po poškodbi vrnil tudiLunder Marko, kateri je tudi prevzel kapetanski trak.

V srečanje so bolje krenili radomljani,od samega začetka prevzeli pobudo in več držali žogo v svojih nogah. Tako so tudi nemalokrat prišli v priložnosti, a so bili nekonkretni v zaključkih akcij. Gostje so čakali na svoje priložnosti predvsem iz pol in protinapadov, a jim trdna radomeljska obramba ni puščala nikakršnega prostora, tako da si gostje v prvem delu z izjemo dveh strelov niso priigrali konkretnejših priložnosti. Tako se je prvi del končal brez zadetkov, vsekakor pa se je dalo čutiti, da domači še niso rekli zadnje besede in imajo rezerve predvsem pri zaključkih akcij.

V drugem delu pa že v samem začetku mat v treh minutah. V 47. minuti se je po predložku s strani povsem sam pred golom znašel Lunder in z glavo zadel za vodstvo radomljanov. Primorci so pričeli s sredine, radomljani so jim žogo hitro odvzeli, krenili v napad, žoga pa je prišla do E. Dželadinija, ki je v 50. minuti domače povedel v vodstvo z 2:0. Po hitrem vodstvu so radomljani umirili žogo, ter pobudo prepustili gostom, ki so sicer stopili na plin, a si kakšnih konkretnejših priložnosti niso priigrali - z izjemo vratnice, ki jo je zadel Jakomin z glavo, po prekrasnem predložku s strani, a se je na srečo domačinov žoga z notranjega dela odbila nazaj v polje. Domači so bili nevarni predvsem iz protinapadov a v zaključkih nezbrani in tako se rezultat to do konca srečanja ni več spremenil.

Čestitke fantom za nove tri točke, katere so ob spodrsljajih direktnih konkurentov za 1. mesto na lestvici prinesle malce višjo prednost, prednost treh točk pred zasledovalci. Prihodnji teden, v soboto, 30.10. ob 14. uri, radomljani gostujejo na Brajdi pri tamkajšnjem Tolminu, ki so edina neporažena ekipa v prvenstvu. Nadejamo se, da po derbiju čez teden dni temu ne bo več tako in bodo prav naši fantje tisti, ki bodo poskrbeli za prvi poraz Tolmincev v sezoni, obenem pa se je potrebno zavedati, da ima Tolmin izjemno kvalitetno ekipo, ki se povsem zasluženo, tako kot naša, bori za sam vrh 3. SNL-zahod.

Za konec omenimo še to, da se je na srečanju v Radomljah zbralo daleč največje število gledalcev, kar se tiče srečanj 3. SNL-zahod, kar tudi dokazuje, da se z dobrimi rezultati v Radomlje ponovno vračajo tudi navijači in privrženci radomeljskega nogometa.


Zapisnik srečanja:
Kalcer Radomlje : AH MAS TECH 2:0 (0:0)
Radomlje, 24.10.2010 ob 14.00, gledalcev 200
Sodnik: Frece Tine (Ljubljana)
Delegat: Drnovšek Igor

Kalcer Radomlje: Juračič Uroš, Varga Velimir (Semprimožnik Tomaž Tomi 58'), Veladžić Izudin, Rozman Anže, Mohar Gregor, Škafar Jure (Zidar Marko 85'), Miškič Goran (Kosec Gregor 55'), Bengez Jan, Dželadini Evzal, Lunder Marko, Petek Matic

Rezervni igralci: Tomc Gašper, Gavrilovič Dejan, Semprimožnik Tomaž Tomi, Kosec Gregor, Milinkovič Lazar, Zidar Marko, Dželedini Nimet

AH MAS TECH: Simeunović Čedo, Crevatin Marko (Vidakovič Dražen 59'), Montanič Peter (Klun Vasja 80'), Begič Admir, Perčič Terens, Ostojič Sandi, Mihalič Tadej, Gregorič Simon (Pavič Mario 70'), Pepelko Boštjan, Jakomin Saša, Valenčič Matej

Rezervni igralci: Kovač Patrik, Kerma Boštjan, Klun Vasja, Vidakovič Dražen, Pavič Mario

Strelci: 1:0 - Lunder Marko (47'), 2:0 - Dželadini Evzal (50')

Rumeni kartoni: Miškič Goran (12'), Škafar Jure (85'), Montanič Peter (25')


Rezultati 10. kroga, 3. SNL-zahod

Kamnik : Brda 2:2 (1:1)
Livar Ivančna Gorica : Tolmin 0:0 (0:0)
Dekani : Adria Miren 0:3 (0:0)
Krka : Portorož Piran 3:2 (1:2)
Kalcer Radomlje : AH MAS TECH 2:0 (0:0)
Kranj : Sava Kranj 1:1 (1:1)
FC Ljubljana : Naklo - klub zmagovalcev 2:1 (0:1)

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.