bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

VIDEO: Člani jesenski prvaki!

2010-11-29 08:00

Vendarle pa ni bilo tako lahko, kakor morda na prvo žogo prikaže končni rezultat. Naši fantje so namreč povedli že v svoje prvem resnejšem napadu na srečanju in sicer že v 3. minuti, ko se je iz oči v oči z domačim vratarjem znašel Marko Lunder, ki je rutinirano spodkopal žogo in povedel Radomljane v vodstvo. Po prejetem zadetku so domačini pritisnili na radomeljska vrata in imeli žogo večino časa v svoji posesti, a si resnejših priložnosti niso ustvarili, medtem ko so imeli Radomljani iz protinapadov možnost povišati svoje vodstvo, a se rezultat do odmora ni več spremenil in tako so naši fantje po 45. minutah vodili z 1:0 in držali naslov jesenskega prvaka v svojih rokah.

V drugem delu pa že po štirih minutah hladen tuš, ko je Jankovič Tadej s pravim evrogolom iz prostega strela snel pajčevino z vrat Juračiča in tako je moral naš vratar pobrati žogo iz svoje mreže sedmič v sezoni in prvič po natančno 525. minutah. Zadetek Radomljanov ni uspaval, ampak ravno nasprotno. Kot bi izenačenje prebudilo spečega leva, so naši fantje zaigrali hitro in učinkovito. Tako je osem minut po izenačenju (v 57. minuti) Dželadini Evzal povedel naše fante v vodstvo, v 66. minuti pa je Karapetrovič, po prekršku Veršnika nad Lundrom, z 11-metrovke postavil končni izzid 3:1. Do konca srečanja so imeli naši fantje še nekaj lepih priložnosti, a jih niso izkoristili, vsekakor pa so pokazali, da so izjemna ekipa.

Tako je naša prva ekipa svoje delo opravila z odliko, za posladek pa so grešili tudi največji konkurentje za vrh lestvice in posledično imamo pred nadaljevanjem prvenstva lepo prednost štirih točk, prednost, kakršne se niso nadejali niti največji optimisti. Vendarle pa je to nogomet in ničkolikokrat smo videli tudi že nemogoče scenarije, vsekakor pa se Radomljani zavedajo, da imajo lepo prednost in jih bo težko zriniti z vrha. Čestitke še enkrat najprej za prikazano igro v Ivančni gorici in pa seveda za naslov jesenskih prvakov, katerega so si naši fantje povsem zaslužili.


REZULTATI IN LESTVICA PO 13. KROGU 3. SNL-ZAHOD


13. krog, sobota, 13.11.2010 3. SNL - zahod 2010/2011

Livar Ivančna Gorica : Kalcer Radomlje 1:3 (0:1)

Ivančna Gorica, 13.11.2010 ob 14.00, gledalcev 100
Sodnik: Borošak Alen (Spodnji Duplek)
Delegat: Tomšič Roman

Livar Ivančna Gorica: Zaletel Klemen, Škorič Dušan, Vodeb Tim, Veršnik Jan, Brdik Antoni, Janković Tadej, Baranašič Robert (Gnidovec Alen 85'), Glavič Danijel, Klančar Peter, LLugiqi Emerllah, Petković Željko

Rezervni igralci: Gnidovec Alen, Koren Rafael, Vukovič Zoran

Kalcer Radomlje: Juračič Uroš, Varga Velimir, Gavrilovič Dejan, Veladžić Izudin, Rozman Anže, Snoj Niko, Kosec Gregor, Bengez Jan (Semprimožnik Tomaž Tomi 90'), Lunder Marko (Zidar Marko 82'), Karapetrovič Darko, Dželadini Evzal (Petek Matic 78')

Rezervni igralci: Klemen Blaž, Petek Matic, Zulič Haris, Milinkovič Lazar, Destani Elbasan, Semprimožnik Tomaž Tomi, Zidar Marko

Strelci: 0:1 - Lunder Marko (3'), 1:1 - Janković Tadej (49'), 1:2 - Dželadini Evzal (57'), 1:3 - Karapetrovič Darko (66', 11m)

Rumeni kartoni: Škorič Dušan (13'), Baranašič Robert (23'), Glavič Danijel (52'), Veršnik Jan (55'), Dželadini Evzal (27'), Kosec Gregor (48')

Rdeči kartoni: Veršnik Jan (66'),


REZULTATI IN LESTVICA PO 13. KROGU 3. SNL-ZAHOD


Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.