bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Uspešen vikend tudi za mlajše selekcije

2011-04-04 13:01
Igralci ekipe U-8, so se udeležili turnirja v Dekanih. Naš klub sta tam odlično zastopali dve ekipi, ki pa sta se na žalost po skupinskem delu med seboj pomerili v četrtfinalu. Zmagovalci medsebojnega dvoboja so nato opravili tudi z vsemi nasprotniki in se kot zmagovalci vrnili proti domu. Čestitke igralcem obeh ekip za prikazano igro in odličen rezultat.

Ekipa U-9 se je na Viru, na prvem od štirih turnirjev v ligi, odrezala odlično, saj je navdušila s prikazano igro in borbenostjo ter premagala vse nsaprotnike. Na prvi tekmi je premagala ekipo Vira s 3:1, na drugi tekmi ekipo Komende z 2:1 in na zadnji tekmi, ko so igralcem že pošteno pešale moči, še ekipo Kamnika z izidom 2:1. Čestitke igralcem in trenerju, posebna pohvala pa tudi staršem otrok za izjemno podporo ob igrišču.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.