bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Upam, da v nedeljo vknjižimo prvo zmago

2016-11-03 18:41

Med tistimi, ki so se pred letošnjo sezono na novo priključili članskemu moštvu, je tudi Domen Jugovar. Prejšnjo sezono je bil še nasprotnik rumenih na igrišču, saj je branil barve kranjskega Triglava, v tej sezoni pa je v petnajstih krogih skoraj vsakič stopil na igrišče.

»Na tekmi s Koprom je bil viden napredek v igri. Dobro smo se držali, a nas je gol gostov »presekal«, na splošno pa smo tekmo odigrali bolje, kot pa tiste pretekle. Mislim, da smo napredovali, prostora za izboljšave pa je še na pretek.« je Jugovar ocenil tekmo proti Luki Koper v prejšnjem krogu. Radomljani so takrat na domačem igrišču izgubili z 1-3, sam pa je tekmo začel, v 61. minuti pa ga je zamenjal Filip Janković.

Igralec sredine igrišča je v preteklosti nosil dres mladinskih ekip Interblocka, v članski kategoriji pa se je prvič predstavil nogometni Sloveniji v dresu Triglava iz Kranja. Kako pa se z ekipo pripravljajo na nedeljsko tekmo proti ekipi iz Krškega? »Na tekmo s Krškim se pripravljamo kot na vsako drugo, res pa je, da je to tekma, ki jo moramo dobiti. Na tekmah proti neposrednim konkurentom za obstanek sicer vlada nekoliko drugačna energija, a se zavedamo, da je pomembna vsaka tekma. Ni pomembno, ali igraš z Olimpijo, Mariborom ali pa proti ekipi Krškega, saj gremo na zmago na vsaki tekmi. Res pa je, da je proti vodilnim ekipam prvenstva malce drugačen naboj, saj gre za tiste najboljše ekipe v državi. Tudi na tekmah proti Aluminiju, Krškim in drugim ekipam, ki so nam neposredni konkurenti za obstanek, pa vlada še tista dodatna motivacija. Najpomembneje je, da se na vse ekipe pripravimo dobro, ne glede na njihov položaj na lestvici. Upam, da se bo to v nedeljo pokazalo tudi na igrišču in da vknjižimo prvo letošnjo zmago.«

Vzdušje v ekipi je še vedno dobro, kar je tudi pravi »recept« za naprej. Največji sovražnik pa je ravno padec v psihi igralcev. »Vzdušje v ekipi je še vedno dobro, vsi igralci se med seboj razumemo. Ti porazi so seveda zahtevali davek, ampak se ne smemo prepustiti malodušju. Verjamem, da nam bo kmalu steklo tudi na igrišču.«

Tekmo šestnajstega kroga Prve lige Telekom Slovenije bodo Radomljani odigrali v nedeljo, 6. novembra ob 15h na stadionu Matije Gubca (Krško). Glavni sodnik srečanja bo mednarodni sodnik Damir Skomina, pomagala pa mu bosta Gorazd Prelog in Uroš Beton.

 

 

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.