bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Tri zmage in poraz za mlade Radomljane

2016-09-27 09:57

Mlade selekcije Kalcer Radomelj so pretekli konec tedna zaključile s tremi zmagami in enim porazom. Mlajši dečki tudi tokrat niso strli nasprotnika, kar pa je uspelo starejšim dečkom, kadetom in mladincem, slednji pa skupni lestvici tudi vodijo, tik pod vrhom pa so tudi igralci selekcije U15.

Selekcija U13

Ekipa U13 pod vodstvom Matica Robide po petem kolu še naprej ostaja brez zmage. Tokrat so doma gostili ekipi ljubljanske Ilirije,ki je s popolnim izkupičkom na drugem mestu, za ekipo Ihan Domžale (slednji so v vodstvu zaradi boljše razlike v golih). Tekma proti Iliriji je bila odločena že po šestnajstih minutah, ko so gostje vodili z 0-4. V zadnjih petih minutah srečanja so Ljubljančani zadeli še trikrat. Mladi Radomljani se nahajajo na predzadnjem, enajstem mestu lestvice, pred trboveljskim Rudarjem.

1. liga mlajši dečki MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Ilirija 1911 Extra-Lux 0-7 (0-4)
Strelci
: Pavlica 2., Hace 5., 55., Stupar 13., 16., Savić 57., Mušič 60.

Kalcer Radomlje: Hrovat, Obradović, Kobal, Rokavec, Glavan, Kosirnik, Dodig, Klemenc, Okorn, Nartnik, Javorič. Karner, Drobež, Šaubah, Bolta, Pöschl. Trener: Matic Robida.

 

Selekcija U15

V konkurenci starejših dečkov pa igralci Kalcer Radomelj še naprej ne poznajo poraza. Tokrat so se znesli nad Zagorjani in jim nasuli kar deset zadetkov. Festival zadetkov je odprl Ljubijankić, ki je na nedeljski tekmi zadel trikrat, v prvem polčasu pa so domači zadeli kar sedemkrat. Ekipa pod vodstvom Milana Anđelkovića se nahaja na drugem mestu lestvice, kjer za dve točki zaostajajo za ekipo Ilirije. V vrhu lestvice strelcev sta na drugem in tretjem mestu naša igralca Nedim Ljubijankić in Domen Kobal, ki sta zadela po sedemkrat, za prvim strelcem lige Danisom Muratovićem pa zaostajata za tri zadetke.

1. liga starejši dečki MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Zagorje 10-0 (7-0)
Strelci:
Ljubijankić 3., 25., 40., Adrović 7., Ravnikar 10., Kobal 23., 60., Juhant 28., Resanović Kvas 33., Urbanija 67.

Kalcer Radomlje: Grešak, Cedilnik, Stražar (Jerman 47.), Merkužič (Jeretina 60.), Brlec, Adrović, Ravnikar (Halili 47.), Juhant (Urbanija 61.), Kobal, Ljubijankić, Resanović Kvas. Na klopi: Popelar, Kern Habat. Trener: Milan Anđelković.

 

Selekcija U17

Kadetska ekipa se je v soboto na domačem igrišču pomerila z zadnjeuvrščeno Svobodo iz Ljubljane in na težki tekmi z veliko prekrški in ugovarjanja (predvsem s strani gostov) slavila s 3-0. Mrežo gostov je načel Mark Zabukovnik s odlično izvedenim prostim strelom, rumeni pa so si pripravili še nekaj priložnosti; Đuzić je meril mimo vrat z dvajsetih  metrov, Zabukovnik pa je z osemnajstih metrov žogo poslal v vratarja. Lepo priložnost za izenačenje pa so gostje zapravili v 25. minuti, potem ko je po predložku Desića z desne strani Nagode neoviran s petih metrov žogo z glavo poslal prek vrat. Zabukovnik bi kmalu dosegel še drugi zadetek s prostega strela, a z leve strani z dvajsetih metrov zadel stičišče vratnice in prečke.

V drugem delu igre je najprej v 49. minuti Zabukovnik še enkrat več odlično izvedel prosti strel in zatresel gostujočo mrežo, Anis Đuzić pa je v 77. minuti postavil piko na i, potem ko si je na vrhu kazenskega prostora gostov priboril žogo in matiral vratarja Žnidaršiča. Omeniti pa velja še prečko Latinčiča po strelu z leve strani v kazenskem prostoru.

2. SKL - zahod
Kalcer Radomlje - Svoboda Ljubljana 3-0 (1-0)

Strelca: Zabukovnik 13., 49., Đuzić 77.

Kalcer Radomlje: Šalamun, Čehić Limoni, Majcen (Marinko 57.), Juhant (Ajazaj 62.), Latinčič (Blažević 75.), Pišek, Đuzić, Zabukovnik, Agović (Kasnik 71.), Palek (Hrovat 46.), Švigelj. Trener: Dušan Balutto.

 

Selekcija U19

Tako kot kadetska ekipa so se tudi mladinci pomerili z ljubljansko Svobodo, tekma pa je bila bolj izenačena. Vratar gostov se je že v uvodnih minutah tekme izkazal dvakrat v eni akciji, ko je ubranil dva strela Radomljanov. Povedli pa so gostje, potem ko je Zupan storil prekršek v kazenskem prostoru nad prodirajočim napadalcem gostov, najstrožjo kazen pa je izkoristil Peulić. Radomljani so odgovorili po slabe pol ure igre, ko je Levec poslal predložek pred vrata gostov z desne strani, v skoku pa je bil najvišji Trdin in z glavo izenačil. To je pa bil tudi končni rezultat prvega polčasa, kljub dvema nevarnima poskusoma Tracogne iz daljave, a je bil obakrat malce nenatančen.

Po petih minutah nadaljevanja pa so rumeni povedli, ko je podajo z leve strani v mrežo preusmeril Lužar. Asistent pri prvem zadetku Nejc Levec bi lahko dosegel tudi zadetek na tekmi, a je po predložku z glavo neoviran streljal mimo gola s petih metrov. Štiri minute pred koncem tekme pa je svoj drugi zadetek na tekmi dosegel kapetan Radomljanov Trdin in tako postavil končni rezultat 3-1.

Kadeti in mladinci kljub odpovedani tekmi proti ekipi Brda Dobrovo prejšnji konec tedna vodijo na skupni lestvici za točko pred ekipo Brinje Grosuplje, v soboto pa bosta naši ekipi gostovali na Obali pri Izoli.

2. SML - zahod
Kalcer Radomlje - Svoboda Ljubljana 3-1 (1-1)
Strelci:
Trdin 29., 86., Lužar 50.; Peulić 11. (11-m)

Kalcer Radomlje: Duščak, Zupan, Tadić, Struna (Hribar 60.), Trdin, Tracogna (Nuhanović 46.), Levec (Kovačević 88.), Lužar, Kopitar (Agović 60.), Škrlep, Brolih (Klarič 79.). Na klopi: Cerar, Kočar. Trener: Jani Pate.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.