bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Tri visoke zmage

2016-10-24 17:39

V preteklem koncu tedna so s tekmovanji nadaljevale mlade selekcije Radomljanov. Mlajši dečki še vedno niso našli forme, medtem ko gre starejšim dečkom, kadetom in maldincem več kot odlično.

Selekcija U13

Mlajšim dečkom še vedno ne steče. Tokrat so vpisali še svoj osmi poraz v sezoni, na lestvici pa zasedajo zadnje mesto z eno točko. Tokrat jim je na tekmi proti Rudarju iz Trbovelj po prvem polčasu kazalo dobro, saj je bil rezultat poravnan ((1-1). Gostje so sicer povedli v 20. minuti, a jim je po vsega dveh minutah odgovoril Javorič. Igralci Rudarja so uspeli zabiti drugi zadetek po dobri polovici igre v drugem polčasu, tekmo je z drugim zadetkom na tekmi odločil Ahmetović. V naslednjem krogu 5. novembra bodo Radomljani doma gostili ljubljanski Slovan.

9. krog 1. lige mlajših dečkov MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Rudar Trbovlje 1-2 (1-1)
Strelca:
Javorič 22.; Ahmetović 20., 46.

Kalcer Radomlje: Hrovat, Obradović, Kobal, Glavan, Kosirnik, Dodig, Klemenc (K), Nartnik, Javorič, Drobež, Mišvelj, Bolta, Karner, Pöschl. Trener: Matic Robida.

 

Selekcija U15

Ekipa starejših dečkov pod vodstvom Milana Anđelkovića pa je tokrat s pol ducata zadetkov odpravila Mirno Kastim. Mrežo Mirnčanov je načel Adrović, rezultat prvega polčasa pa je postavil Resanović Kvas. Slednji je v drugem polčasu na svoj konto dodal še dva zadetka, prav tako pa je dva zadetka dosegel še kapetan Židan. Letos so starejši dečki strelsko zelo razpoloženi, saj so na devetih srečanjih zadeli kar 43-krat, prejeli pa vsega tri zadetke.  Prvi strelec ekipe je Nedim Ljubijankić z 10 zadetki, sledijo pa mu še Kobal (9), Židan (8), Resanović Kvas (7), Adrović (3) itd.

Radomljane v naslednjem krogu čaka derbi vrha lestvice proti ljubljanski Iliriji. Tekma bo 5. novembra v Ljubljani.

9. krog 1. lige starejših dečkov MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Mirna Kastim 6-0 (2-0)
Strelci:
Adrović 7., Resanović Kvas 28., 36., 44.; Židan 42., 55.

Kalcer Radomlje: Hrovat, Jerman (Ravnikar 46), Cedilnik, Jeretina, Brlec, Adrović, Ljubijankić (Merkužič 46.), Juhant, Kobal (Halili 60.), Židan (K) (Kern Habat 60.), Resanović Kvas. Trener: Milan Andjelković.

 

Selekcija U17

Odlično pa napredujejo tudi kadeti, ki so proti Jadran Dekanom osvojili še deveto zmago v sezoni v desetih tekmah. Tokrat so bili od nasprotnikov boljši z 1-5, klasični hat-trick pa je tokrat dosegel Gašper Pišek in tako dosegel prve zadetke v sezoni. Poleg njega sta zadela še Švigelj in Agović, slednji pa je z desetimi zadetki tudi na drugem mestu lestvice strelcev, kjer le za en zadetek zaostaja za Puciharjem.

11. krog 2. SKL - zahod
Jadran Dekani - Kalcer Radomlje 1-5 (0-2)
Strelci: Pišek 6., 32., 50., Švigelj 66., Agović 74.

Kalcer Radomlje: Šalamun, Čehič Limoni. Latinčić (Marinko 70.), Majcen (Palek 49.), Pišek, Zabukovnik (K), Đuzić (Kasnik 75.), Agović, Ajazaj (Blažević 73.), Hrovat (Juhant 76.), Švigelj. Na klopi: Šivavec. Trener: Dušan Balutto.

 

Selekcija U19

Prav tako kot njihovi mlajši kolegi pa z odličnimi igrami nadaljujejo tudi mladinci. Po smoli in izpadu v Pokalu MNZ Ljubljana proti Bravu v sredo, ko so v sodnikovem dodatku prejeli dva zadetka (0-2), so varovanci Janija Pateta tokrat gostovali pri zadnjeuvrščeni ekipi lige in slavili z 1-4. Tekmo so odločili že v prvem polčasu, ki so ga dobili z 0-3, mrežo domačinov pa sta zatresla Nuhanović in Struna, enkrat pa so si igralci Jadrana sami zabili gol. V drugem polčasu je četrti gol za rumene dosegel Škrlep, prav ob koncu pa je ob posredovanju lastno mrežo zatresel še vratar Duščak. Radomljani so še brez poraza, s tekmo manj pa zasedajo tretje mesto na mladinski lestvici, za dve točki zaostajajo za Ilirijo in za tri za Roltek Dobom. Na skupni kadetski in mladinski lestvici pa so trenutno vodilni, ob dveh tekmah manj so zbrali 51 točk, pred vrstniki iz ekipe Brinje Grosuplje pa bežijo za 5 točk.

V soboto pa bosta obe selekciji gostili ljubljansko Ilirijo, kar bo tudi derbi kroga. Kadeti bodo svojo tekmo pričeli ob 14h, mladinci pa ob 16h.

11. krog 2. SML - zahod
Jadran Dekani - Kalcer Radomlje 1-4 (0-3)
Strelci:
Duščak (ag) 90.; Nuhanović 9., Aničić (ag) 11., Struna 42., Škrlep 63.

Kalcer Radomlje: Duščak, Klarič (Kočar 46.), Džafić, Škrlep, Struna, Agović (Gavrić 65.), Nuhanović, Levec (K) (Kovačević 46.), Lužar (Pačnik 60.), Tracog

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.