bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Tretja pripravljalna tekma, drugi remi

2017-02-01 20:44

Članska ekipa je po sobotinem remiju z FK Mladost v Dekanih (1:1, za vodstvo Radomljanov po prvih 45-ih minutah je zadel Gajič), danes odigrala tretje pripravljalno srečanje. Nasprotniki so bili NK GOŠK Gabela, nogometaši ekipe, ki nastopa v Prvi ligi FBiH.

Srečanje se je končalo brez zadetkov, trener Robert Pevnik pa je za uvod na zelenico poslal naslednjo postavo: Andrić, Marinsek, Zukić, Jazbec, Jakovljević, Barukčič, Šipek, Vasilj, Vidmar, Primc in Kovjenić. V drugem polčasu je v celoti zamenjal enajsterico in tako so se na zelenici v drugih 45-ih minutah predstavili še Ivačič, Patryk, Karamatić, Kramarić, kumer, Balić, Predragović, Jugovar, Gajič, Nunić in Cerar.

Radomeljski strateg je bil s svojimi pomočniki z videnim zadovoljen, saj so fantje prikazali kvalitetno in dobro nogometno predstavo, manjkal je le kak zadetek v nasprotnikovi mreži. Ekipa se trenutno mudi v hrvaški Istri na krajših pripravah, v nadaljevanju pa se bodo za nekaj dni preselili v Međugorje.

Znana sta že datum in ura prvega kroga spomladanskega dela, katerega s srečanjem v soboto, 25.2.2017 ob 14.00 odpirajo ravno naši nogometaši, ko se bodo v izjemno pomembnem srečanju, v boju za obstanek, v Domžalah pomerili z Aluminijem.

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!!!

U.J., Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.