bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Štiri točke z dveh derbijev, sedmica starejših dečkov

2016-10-10 10:25

Ekipa starejših dečkov nadaljuje svoj niz neporaženosti, saj so tokrat doma nasuli sedem zadetkov Kočevju. Kadeti in mladinci so na dveh derbijih proti Roltek Dobu osvojili štiri točke in so z dvema tekmama manj prevzeli vodstvo na skupni lestvici, kjer za točko vodijo pred ekipo Brinja. Mlajši dečki pa še naprej ostajajo brez zmage.

Selekcija U13

Ekipa Kalcer Radomelj v kategoriji do 13 let tudi po odigranem sedmem kolu ostaja brez zmage. Tokrat so bili od njih boljši igralci ekipe Bravo Publikum A, ki so v radomeljskem Športnem parku slavili z 1-3. Goste je z močnim prostim strelom v vodstvo popeljal Stanojević, Krupić pa je povišal na 0-2. Pet minut pred koncem prvega polčasa je znižal Glavan in Radomljanom ulil nekaj upanja, dvome o zmagovalcu pa je odpihnil Solaković. V soboto se bo ekipa odpravila na gostovanje v Novo mesto, kjer bodo igrali proti ekipi Krke, šestouvrščene ekipe na razpredelnici.

1. liga mlajši dečki MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Bravo Publikum A 1-3 (1-2)
Strelci:
Glavan 25., Stanojević 9., Krupić 19., Solaković 54.

Kalcer Radomlje:  Hrovat, Obradović, Kobal, Rokavec, Glavan, Kosirnik, Dodig, Klemenc (K), Okorn, Nartnik,  Javorič, Drobež, Šaubah, Vidmar, Mišvelj, Bolta, Karner, Pöschl. Trener: Matic Robida.


Selekcija U15

Starejši dečki še naprej ne poznajo poraza, poleg vodilne Ilirije pa so še edina neporažena ekipa v ligi. Tokrat so gostili vrstnike Kočevja in jih odpravili s sedmimi zadetki v njihovi mreži. V peti minuti je strelske vaje odprl Ljubijankić, v prvem polčasu pa je zadel še kapetan Židan, enkrat pa so gostje zatresli lastno mrežo. V drugem polčasu sta po enkrat zadela še Resanović Kvas in pa Kern Habat, dva zadetka pa je dosegel še Židan in tako dosegel hat-trick. V naslednjem krogu bodo mladi Radomljani gostovali pri Kolpi, ki je v sedmih tekmah osvojila štiri točke.

1. liga starejši dečki MNZ Ljubljana
Kalcer Radomlje - Kočevje 7-0 (3-0)
Strelci:
Ljubijankić 5., Židan 14., 48., 61., Križ 31. (ag), Resanović Kvas 57., Kern Habat 63.

Kalcer Radomlje: Popelar (Hrovat 50.), Cedilnik, Jerman, Merkužič (Jeretina 36.), Brlec, Židan (K), Adrović, Juhant (Kern Habat 60.), Kobal, Ljubijankić (Urbanija 45.), Resanović Kvas (Halili 60.). Trener: Milan Anđelković.
 

Selekcija U 17

Sobotno popoldne je prineslo dva "el clasica", sosedska derbija proti Roltek Dobu. Najprej sta na igrišče stopili kadetski selekciji obeh klubov. Pobudo so takoj prevzeli domači, ki so imeli nekaj več od igre. Tudi gostje so uprizorili nekaj potencialno nevarnih napadov, a ekipi do 28. minute nista resneje ogrozili vrat druga druge. Tako je v omenjeni minuti nevarno sprožil Đuzić z leve strani, gostje pa so na golovi črti žogo odbili, odbito žogo pa je nato Švigelj poslal preko vrat z osemnajstih metrov. Prvi zadetek so gledalci videli v 35. minuti, ko je z dobrih dvajsetih metrov natančno meril kapetan Zabukovnik. Na začetku drugega polčasa so rumeni potrojili vodstvo v  vsega dveh minutah, ko je dvakrat zadel Majcen. Gostje so v 52. minuti z bližine znižali rezultat, zadel je Mavrič. Majcen pa je svoj hat trick dosegel po polovici drugega polčasa, končni rezultat pa je iz najstrožje kazni postavil Zenković. Radomljani so zadnjih šest minut odigrali brez Šviglja, ki je preje drugi rumeni karton. Isti igralec je tudi stresel vratnico, prečko gostov pa je zadel tudi Stražar.

2. SKL - zahod
Kalcer Radomlje - Roltek Dob 4-2 (1-0)
Gledalcev:
60
Strelci: Zabukovnik 35., Majcen 43., 44., 66.; Mavrič 51., Zenković 77. (11-m)
Opominjani: Pišek, Švigelj, Šalamun; Zenković.
Izključen: Švigelj 74. (drugi rumeni karton).

Kalcer Radomlje: Šalamun, Čehić Limoni, Majcen, Juhant (Hrovat 71.), Latinčič, Pišek, Đuzić (Ajazaj 76.), Zabukovnik (K), Agović (Kasnik 82.), Palek (Stražar 41.), Švigelj. Na klopi: Blažević, Marinko. Trener: Dušan Balutto.


Selekcija U19

Drugi "el clasico" dneva pa je bil precej bolj izenačen, kot pa prvi. V prvem polčasu so imeli več od igre Radomljani, a poti do nasprotnikove mreže niso našli. Obe ekipi sta v obrabnem delu igre sta svoje delo opravili odlično, saj nista dovoljevali zaključnih strelov. V drugem polčasu je bila sliko obrnjena, saj so imeli več od igre gostje, ki pa si prav tako niso uspeli pripraviti zrele priložnosti za dosego zadetka. Igralci obeh ekip so prikazali pravo "moško" tekmo, na kateri ni manjkalo čvrstih dvobojev, prav vsi pa so bili v znamenju poštene igre. Najbližje zadetku je bil Žan Kopitar, ki bi kaj kmalu lahko zatresel gostujočo mrežo, a je njegov strel z leve strani s 25 metrov zaustavila desna vratnica. Kadeti in mladinci bodo tudi v prihodnjem krogu igrali na domačem igrišču, v soboto ob 14h in 16h gostijo vrstnike ekipe ND Bilje.

2. SML - zahod
Kalcer Radomlje - Roltek Dob 0-0 (0-0)
Gledalcev:
120
Opominjani: Nuhanović, Škrlep; Bergant.

Kalcer Radomlje: Cerar, Klarič, Kočar, Brolih (Zupan 88.), Struna, Trdin (K), Nuhanović, Levec, Lužar, Škrlep (Agović 78.)Kovačević (Kopitar 60.). Na klopi: Duščak, Tracogna, Džafić, Hribar. Trener: Jani Pate.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.