bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

SELEKCIJI U-9 IN U-10 BLESTELI V KOMENDI IN NA VIRU!

2017-05-28 20:09

Selekcija U-10 je na današnjem turnirju v Komendi osvojila odlično 2. mesto, leto mlajši fantje pa so že prejšnji vikend na turnirju na Viru prav tako osvojili 2. mesto.

V lepem, skoraj že poletnem dnevu, se je selekcija U-10, ki jo vodi trener Andraž Pustotnik, udeležila turnirja v Komendi, kjer se je pomerilo 9 ekip. Naši fantje so blesteli od samega začetka in tako osvojili prvo mesto v svoji skupini ter se uvrstili v finale, kjer sta bili poleg naših še ekipi Slovana in domače Komende. V "troboju" so se prvega mesta veselili nogometaši NK Slovan, ki so po streljanju "penalov" osvojili 1. mesto, naši mladeniči so bili 2., na 3. mestu pa so končali domačini. Bolj kot sam rezultat je pomembno, da so fantje pokazali odlično igro in se na igrišču zabavali.

 

Že prejšnjo soboto pa so fantje selekcije U-9, pod vodstvom trenerjev Dejana Geriča in Anžeta Hribarja, zelo uspešno odigrali turnir na Viru. S kombinatorno igro, polno lepih potez so se prebili vse do finala in tam klonili proti Domžalam - prav tako po streljanju iz 9-ih metrov. Trenerja sta bila s prikazano igro zelo zadovoljna. 

 

Čestitamo vsem igralcem in trenerjem Andražu Pustotniku, Dejanu Geriču in Anžetu Hribarju, ki s fanti odlično delajo na treningih, kar se potem odrazi na igriščih, kjer mladi nogometaši kažejo odlične igre in velik potencial, ki ga bodo v prihodnosti še dodatno razvijali.

 

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

tl_files/news_images/news_images_u-9/1-1-IMG_0033.JPG 

 

Tekst: M. R.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.