bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

SELEKCIJA U-13 ZELO USPEŠNO NASTOPALA NA DVEH DVORANSKIH TURNIRJIH!

2017-01-25 13:41

Selekcija U-13 se je, pod vodstvom trenerja Matica Robide, v preteklih dveh tednih udeležila dveh dvoranskih turnirjev, en je potekal 14.1. v Komendi, drug pa pretekli vikend v športni dvorani v Kamniku. Na obeh turnirjih so igralci zasedli mesto med najbolšimi tremi ekipami turnirja in pobrali vsaj eno individualno nagrado.

V Komendi je 14.1. v dvorani potekal turnir za selekcijo U-13. Naš klub je šel na turnir samo z igralci letnika 2005, kar pomeni da so bili od večine ekip igralci eno leto mlajši. V skupinskem delu so najprej z izjemno igro z 2:0 premagali vrstnike iz Domžal, v 2. tekmi so zmagali z zadetkom vratarja Luke Nartnika v zadnji sekundi, sledil je remi s Komendo in na zadnji tekmi še en remi z NK Lesce. Zaradi popolne izenačenosti v vseh statističnih primerjavah z ekipo NK Komenda, so sledili kazenski streli za prvo mesto v skupini in nastop v finalu. NK Komenda je bila srečnejša, naši fantje pa so zaigrali v malem finalu, v katerem so zmagali in zasluženo osvojili medalje in pokal. Naš Gal Javorič je bil izbran tudi za najboljšega igralca turnirja, za kar mu čestitamo.

Na turnir v Kamnik pa se je ekipa podala s fanti letnika 2004, ki so na nedeljski turnir prišli zelo samozavestno in že na prvi tekmi napolnili mrežo nasprotnika. Sledil je "el vasico", ki so ga radomljani zanesljivo dobili s 3:1, in za konec skupinskega dela še najtežji nasprotnik na turnirju, NK Slovan, ki je padel 10s pred koncem z zadetkom kapetana Anžeta Klemenca. Sledil je polfinale, ki so ga fantje zanesljivo dobili, v finalu treh ekip je s 4:1 padla še ekipa NK Šmartno, žal pa 2x niso uspeli premagati NK Slovana, ki je tekmo dobil in tako osvojil 1. mesto, naši fantje pa so osvojili odlično 2. mesto. Aljaž Dodig pa je osvojil pokal za najboljšega strelca turnirja.

Vsem fantom in trenerju iskrene čestitke in samo tako naprej!

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

 

tl_files/news_images/news_images_u-13/IMG_5013.JPG

tl_files/news_images/news_images_u-13/IMG_5045.JPG

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.