bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

SELEKCIJA U-13 UBRANILA NASLOV V ZIMSKI LIGI!

2017-04-16 20:40

Pretekli konec tedna se je v Športnem parku Radomlje dokonočno zaključila še ena zimska liga, ki je bila letos ponovno zmagovita za našo selekcijo U-13. Novost je bila zimska liga za selekcijo U-15, kjer smo spremljali nekatere najboljše slovenske ekipe.

Zimska liga, ki je trajala od konca novembra pa vse do začetka aprila nam je ob vikendih postregla z mnogimi lepiti zadetki, izvirnimi preigravanji in borbenostjo nogometašev, ki so se želeli izkazati pred svojimi trenerji in starši. Domača ekipa U-15, pod vodstvom Milana Anđelkoviča, se je v svoji ligi dobro kosala s prvoligaši in v osmih tekmah vknjižila 3 zmage in en remi ter zasedla 7.mesto. Ligo je osvojil NK Bravo pred ekipama Olimpije in Kopra. Drugo skupino v ligi U-15 je na prvem mestu zaključila ekipa NK Britof.

Še bolj pa se je izkazala selekcija U-13, ki je imela v ligi kar dve ekipi. Ekipo letnika 2004 in ekipo letnika 2005. Starejša ekipa, ki jo je vodil Matic Robida, skupaj s pomočnikom Vidom Kršmancem, je s suverenimi predstavami v 11ih tekmah vknjižila prav toliko zmag in z odlično gol razliko 67:7 premočno zmagala v ligi. Tudi druga ekipa je, pod vodstvom Robija Zorca, odlično igrala in se kosala s fizično močnejšimi ekipami ter na koncu zasedla 4. mesto. Na 2. mestu je končal NK Dob, na 3. mestu pa ŠD Dren.

Ob koncu še ene uspešne zimske lige se Nogometni klub Radomlje zahvaljuje vsem trenerjem za uspešno vodenje ekip, staršem za podporo in vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi zimske lige.

Vsem ekipam želimo veliko dobrih treningov in uspešnih tekem v spomladanskem delu, našim prvakom pa, da nas bodo še velikokrat razveselili s takšnimi rezultati.


VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.