bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Še zadnjič letos pred domačimi gledalci

2016-12-03 14:05

Radomljani bodo v tekmi 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije v nedeljo gostili Zmaje. Z aktualnimi državnimi prvaki iz Ljubljane so v letošnji izvedbi prvoligaškega tekmovanja dvakrat že merili moči, obakrat pa so bili z 2-0 boljši igralci Olimpije.

Radomljani bodo šli v tekmo opogumljeni z zmago v prejšnjem krogu, ko so z 0-2 slavili na občinskem derbiju proti Domžalam. Gola sta dosegla Filip Janković in Marko Nunić, ki je v preteklosti nosil tudi dres Olimpije, letos pa je s petimi zadetki najboljši strelec ekipe. Ekipi pa ne bo mogel pomagati hrvaški vezist Josip Balić, ki je na tekmi proti Domžalam prejel četrti rumeni karton. To bo hkrati tudi zadnja domača tekma Kalcer Radomelj v jesenskem delu prvenstva, saj bodo v naslednjem, zadnjem krogu Prve lige Telekom Slovenije gostovali v Novi Gorici.

Aktualni državni prvaki so v prejšnjem krogu doma premagali ekipo Celja z 2-1, trenutno pa zasedajo drugo mesto na lestvici. Pred njimi imajo točko naskoka večni rivali iz Maribora. Tekmo bo izpustil Denis Klinar, ki je proti Celjanom prejel dva rumena kartona. OIimpija ni izgubila na zadnjih šestnajstih  gostovanjih, na teh tekmah so vknjižili enajst zmag. Je čas da Radomljani prekinejo še eno serijo?

Vstopnice za tekmo bodo tokrat veljale 8 evrov za odrasle, ženske, študenti, dijaki in upokojenci bodo za vstopnico odšteli 5 evrov, medtem ko imajo otroci do 14. leta starosti prost vstop. Tekmo, ki se prične ob 16.55, bo sodila sodniška trojka na čelu z Radetom Obrenovićem, pomagala pa mu bosta še Aleksandar Kasapović in Matej Vojska.

 

Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.