bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Robert Pevnik novi trener članske ekipe

2017-01-04 16:18

Članska ekipa NK Radomlje se bo prvič v novem letu zbrala v ponedeljek, 9.1.2017 in pod vodstvom novega stratega pričela s pripravami na spomladanski del prvenstva Prve lige Telekom Slovenije 2016/17.

Z novim letom se jena vroč stolček glavnega trenerja prve ekipe usedel Robert Pevnik, ki pa je v Radomljah že dvakrat vodil člansko ekipo v 2. SNL. Prvič v prvi polovici sezone 2011/12, ko je nato v zimskem prestopnem roku (januarja 2012) prevzel Rabotnički iz Skopja, drugič pa v spomladanskem delu sezone 2012/13, ko ga je ob koncu sezone nasledil Dejan Djuranović, ki je sezono kasneje prvič pripeljal našo člansko ekipo v 1. SNL.

Pevnik je ob zaključku lanske sezone in delu letošnje sezone že vodil prvoligaša iz Celja, a so ga bili Celjani po 12. krogu, na zahtevo ukrajinskih vlagateljev, primorani zamenjati. Pred tem je Pevnik vodil že kar nekaj prvoligaških ekip, Muro 05, Labod Dravo, NK Domžale in NK Olimpijo. 47-letnemu Celjanu prav tako ne manjka igralskih izkušenj, v svoji karieri je namreč zaigral za 6 klubov v 1. SNL: NK Celje, FC Koper, NK Olimpija, NK Rudar Velenje, NK Korotan in NK Beltinci. Skupno je v prvi slovenski ligi odigral 132 prvenstvenih tekem in dosegel enajst zadetkov.

Medtem, ko se je Robert Pevnik naši sredini pridružil, pa jo je že zapustil dosedanji pomočnik trenerja, Dave Mcdonough. Po prejetem povabilu s strani g. Manuela Pellegrinija, se je pridružil njegovi strokovni ekipi pri kitajskemu udeležencu tamkajšnje Chinese Super League, Hebei China Fortune.

Po besedah predsednika Matjaža Marinška, bo Dave še naprej sodeloval z našim klubom in pomagal pri delu, organizaciji in usmeritvah ter doseganju ciljev našega otroškega in mladinskega pogona.

Uroš Juračič

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.