bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Radomljani na pripravah

2017-02-15 17:46

Radomljani se te dni mudijo na pripravah v Bosni in Hercegovini, natančneje v Medjugorju, kjer pomerili tudi na pripravljalnih srečanjih. Tekma proti hrvaškemu drugoligašu je bila odigrana danes, 17. februarja pa se bodo pomerili še z  aktualnim prvakom Bosne in Hercegovine, mostarsko ekipo HŠK Zrinjski.

V tem pripravljalnem obdobju je bila tekma proti Imotskim osma po vrsti za Radomljane. Slednji so danes slavili z minimalnim izidom, gol pa je dosegel Marko Nunić. Strateg Radomljanov Robert Pevnik je na igrišče poslal naslednje igralce: Andrić, Jakovljević, Lidjan, Jazbec, Marinšek, Kruljac, Rokavec, Kovjenić, Jugovar, Nunić in Vasilj, vsi pa so odigrali celotno srečanje.

V sklopu priprav na spomladanski del prve lige so rumeni odigrali sedem tekem pred današnjo. Slavili so na tekmah proti Šenčurju (4-0), Gyrmotu (1-0) in Roltek Dobu (3-1), remizirali so na tekmah proti Mladosti (1-1), GOŠK-u iz Gabele (0-0) in Šibeniku (0-0), medtem ko so klonili le proti Čapljini (0-1). Kot je bilo zapisano v uvodniku, jih čaka 17. februarja še tekma proti HŠK Zrinjski.

Ena od okrepitev radomeljskega kluba je tudi Leo Ejup, ki je prispel na posojo iz Olimpije. O poteku priprav pravi: "Pridno in delovno se trenira. Zavzetosti in želje za trening ne manjka. Mislim, da smo na pravi poti, le izpiliti je potrebno še nekaj stvari . Če bo slo tako naprej, mislim da se lahko nadejamo pozitivnega rezultata že prvo tekmo. Pomembnosti prve tekme ni potrebno poudarjati. Na pripravah v Medjugorju smo do sedaj igrali z dvema ekipama katere so kompaktne, čvrste in tehnično dokaj dobro podkovane. V obeh tekmah smo pokazali , da znamo igrati tudi na zelo težkem terenu. V petek nas čaka se generalka, katero moramo odigrati po najboljših močeh že zaradi večje samozavesti ekipe."

O novi sredini pa je povedal še: "V Radomlje sem v pri vrsti prišel ,da pomagam klubu po svojih najboljših močeh. Fantje so me zelo dobro sprejeli. Smo postali prava klapa, kar se vidi tudi na igrišču."
A.S. 

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.