bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Prvi uradni nastop ženske nogometne ekipe

2011-01-09 10:40
Dekleta so odigrala tri srečanja z vrstnicami iz NK Krka, NK Rudar Velenje in NK Velesovo. Vsa tri srečanja so se bolje izšla v korist nasprotnic (0:1, 0:3 in 0:3), naša dekleta pa so tako pričela nabirati še kako dragocene izkušnje. Vsekakor velja omeniti, da dekleta trenirajo tri mesece, kar je v primerjavi z nasprotnicami vsekakor neprimerljivo, ampak so s svojo borbenostjo in zavzetostjo prikazale pravi pristop ter na dostojen način branile barve NK Radomlje. Bilo je prisotne nekaj živčnosti in veliko strahu, a so dekleta med samo igro na to pozabila in se po svojih najboljših močeh trudila upoštevati in se držati navodil trenerja. Vsekakor imajo dekleta še veliko rezerv, in tako se lahko že veselimo njihovih nastopov v prihodnosti.

Zahvale za organizacijo in premierni nastop deklic U14 gredo Matjažu Marinšku, Matjažu Obrstarju, Tonetu Završanu, ki so poskrbeli za pravočasno registracijo igralk, vozniku Stanetu Jurišiču, trenerju Urošu Juračiču in tehnični vodji ekipe Romani Rojc, ki je poskrbela za celotno organizacijo. To so imena, brez katerih bi na uradni nastop čakali še najmanj pol leta, zato se jim za njihovo pomoč in angažiranost najlepše zahvaljujemo.

V prihodnjem tednu bodo prav tako prvič na uradnem tekmovanju naš klub zastopale članice, ki se bodo v nedeljo, 16.1., v Tolminu, pomerile v ženski futsal zimski ligi. Dekleta bodo odigrala tri srečanja in sicer proti Tminkam, Velesovo 1 in Jevnica. Prva tekma proti Tminkam bo odigrana ob 12.35 uri, druga proti ekipi Velesovo 1 ob 14.20 in tretja proti Jevnici ob 16.40 uri.

Ekipa deklic U14
Stojijo: Zalaznik Petra, Zupan Irena, Levec Jana, Rudič Klara, Pogačar Urša, Trener Uroš Juračič
Čepijo: Kastelic Maruša, Černelič Ana, Ščulija Petra, Rojc Romana

Deklice U14
Time out in navodila trenerja

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.