bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Proti Gorici za prvo letošnjo zmago

2016-09-30 10:35

Ta konec tedna se nadaljuje državno nogometno prvenstvo, Radomljani pa se bodo v nedeljo zvečer ob 19. uri  v Domžalah pomerili z ekipo Gorice. Slednje so v prvoligaškem tekmovanju že premagali, za minimalno zmago je v Domžalah zadel Zorc. Tudi letos so že bili blizu zmagi v Novi Gorici, a so Vrtnice v zadnjih petih minutah spreobrnile izid.

Takrat je Radomljane dvanajst minut pred koncem v vodstvo popeljal Marko Nunić, nato pa je odgovornost v svoje noge prevzel Arčon, ki je zadel v 85. in 90. minuti ter tako poskrbel, da so točke ostale doma. Goričani so v sredo odigrali še zaostalo tekmo 9. kroga PLTS doma proti Kopru. Končni rezultat na primorskem derbiju je bil 1-1, za Gorico je zadel Gregorič.

Ekipi nimata kaznovanih igralcev, sta pa pri Radomljanih še vedno izven pogona Denis Lidjan in vratar Vjekoslav Andrić, nekaj igralcev pa je tudi staknilo lažje poškodbe, a naj bi bili do nedeljskega obračuna pripravljeni. V nedeljo pa lahko branilec Milan Anđelković vpiše svoj 250. nastop v Prvi ligi Slovenije, kjer je poleg našega kluba igral še za Ljubljano, Belo Krajino, Interblock, Celje in Olimpijo.

Glavni delilec pravice na nedeljski tekmi bo Andrej Žnidaršič, pomagala pa mu bosta pa Dejan Povšnar in Dejan Švarc, v vlogi četrtega sodnika pa bo Dejan Balažic. Delegat srečanja bo Sandi Kranjec.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.