bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Prenovljena spletna stran

2010-10-01 08:00

Spletna stran trenutno še ni na voljo v popolni obliki, se pa bomo trudili in jo postopoma dograjevali ter tako skrbeli za boljšo obveščenost, kakršna je bila do sedaj, v preteklih treh mesecih. Kot ste najverjetneje že opazili, se obeta veliko sprememb, prva izmed njih je grafična podoba, ki je povsem spremenjena glede na predhodno spletno stran, prav tako vam bomo ponudili tudi več pretočnih vsebin (videi, slike, intervjuji...), predstavitve ekip (vse ekipe, vključno z mladinskim pogonom), predstavitve posameznih igralcev in še in še.

Ko bo stran zaživela, bomo vsem registriranim uporabnikom (s stare strani) poslali njihove podatke na e-naslove in tako se bodo lahko že takoj prijavili v sistem in sodelovali pri komentiranju novic, poročil s tekem, posnetkov, debat na forumu...

S prehodom na novo spletno stran bomo skrbeli tudi za vse tiste navijače, ki se zaradi kakršnih koli razlogov ne bodo mogli udeležiti tekem v živo, saj bodo lahko posamezne tekme spremljali v živo kar preko spletne strani. Tako, ponudili smo kar nekaj novosti, obljubljamo pa vam, da to še ni vse in da boste presenečeni nad novo obliko, ki jo bomo ponudili vsem obiskovalcem naše spletne strani.

Lep pozdrav,
NK Radomlje

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.