bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Po reprezentančnem premoru proti vijolicam

2016-11-16 19:22

Reprezentance so opravile še z zadnjimi dejanji za to koledarsko leto, nogometaše v prvi slovenski ligi pa do konca jesenskega dela sezone čaka še pet krogov. Prvo od teh tekem bodo Radomljani odigrali v nedeljo, ko bo njihov nasprotnik aktualni pokalni prvak NK Maribor. 

V taboru rumenih je v preteklih dneh prišlo do spremembe na mestu glavnega in pomožnega trenerja prve ekipe. Klop je tako po enajstih tekmah zapustil Janez Žilnik, odšel pa je tudi pomočnik trenerja Gregor Mohar. Žilnik je v času, ko je vodil ekipo Radomelj, iztržil tri neodločene rezultate, osemkrat pa je vpisal ničlo. Ekipo bo do konca jesenskega dela vodil dosedanji drugi pomočnik glavnega trenerja David McDonough, ki z NK Kalcer Radomljami sodeluje od poletja. Slednji je v svoji karieri med drugim zasedal mesto analitika pri slovitem Liverpoolu, z nekdanjim trenerjem Redsov Rafaelom Benitezom pa je sodeloval tudi pri španski Valencii in milanskem Interju. Prav gotovo mu bo v pomoč dejstvo, da Radomljani za tekmo z Mariborom nimajo težav s kaznovanimi igralci, paziti pa se bosta morala Luka Cerar in Tadej Rems, ki imata tri rumene kartone.

Mariborčani so se z Radomljani letos pomerili dvakrat, enkrat v prvenstvu in enkrat v pokalu, obakrat pa so slavili vijoličasti. V Ljudskem vrtu je bilo v osmem krogu 4-0, v pokalnem tekmovanju nekaj dni kasneje pa so Mariborčani v Domžalah slavili z 0-2. Pravico nastopa imajo vsi nogometaši, po tankem ledu pa hodijo Dare Vršič, Blaž Vrhovec in Marwan Kabha, ki imajo po tri rumene kartone.

Kot je v navadi za tekme z Mariborom, bodo tudi tokrat veljale drugačne cene vstopnic. Vstopnica za odrasle bo veljala 8 evrov, za ženske, dijake, študente in upokojence 5 evrov, mladina do 14. leta starosti pa ima prost vstop. Na nedeljski tekmi, s pričetkom ob 16.55, bo glavni sodnik Nejc Kajtazović, pomagala pa mu bosta še Robert Vukan in Eric Herženjak

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.