bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Pevnik odšel, Zildžović prišel

2017-02-19 22:52

Članske ekipe v borbi za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije ne bo vodil Robert Pevnik, ki je ekipo pripravljal v preteklem mesecu in pol. Vodenje prve ekipe do konca sezone 2016/17 prevzema Adnan Zildžović, ki že jutri nadaljuje predhodnikovo delo in bo, kar se da najbolje. poskušal pripraviti ekipo za sobotno tekmo z Aluminijem.

Predsednik kluba Matjaž Marinšek, nam je zaupal razloge za Robertov odhod:"V skladu z dogovorom, sklenjenem v začetku januarja, ki trenerju v primeru dobre ponudbe iz tujine omogoča predčasno prekinitev sodelovanja, se trener Robert Pevnik spet podaja na tuje. V imenu kluba in v svojem imenu bi se Robertu rad zahvalil za profesionalno opravljeno delo in mu zaželel srečo in veliko uspehov v novem klubu. Obenem pa pozdravljam že njegovega naslednika in mu želim veliko uspeha na mestu glavnega trenerja."

Adnan Zildžović je nekdanji nogometaš,ki je igral v zvezni vrsti kot ofenzivni vezist. V treh državah je za sedem različnih klubov odigral 230 tekem in dosegel 55 zadetkov. Med drugim je odgral tudi 50 prvoligaških tekem, za Celje in Korotan, bil pa je tudi mladinski jugoslovanski reprezentant. V trenerski karieri je vodil ekipe Krškega, Krke Novo Mesto, NK Bela Krajina, Drava Ptuj, Al-Taawon in nazadnje Bylis Ballsh.

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!!!

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.