bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Petkov večer rezerviran za Radomljane in Celjane

2016-10-19 11:58

Uvod v štirinajsti krog PLTS bo pripadel Kalcer Radomljam in Celju, ki se bosta ob Kamnikški Bistrici pomerila že v petek zvečer. Petouvrščeno moštvo iz knežjega mesta prihaja v Domžale s popotnico treh zmag, neodločenega izida in poraza na zadnjih petih tekmah, na zadnji tekmi pa so remizirali s Koprom na domačem igrišču (1-1).

Celjani in Radomljani so se na prvi tekmi v Celju razšli z delitvijo točk, gledalci pa niso videli zadetkov. Od takrat je v obeh moštvih prišlo do sprememb na mestih glavnega trenerjev ekip. Dejana  Djuranovića in Roberta Pevnika (ki je v preteklosti tudi vodil Radomljane) sta zamenjala Janez Žilnik in Igor Jovičević, v celjski klub pa so vstopili tudi ukrajinski vlagatelji. Celje se bo na petkovi tekmi moralo znajti brez Piška, ki je pordečel na tekmi proti Kopru. Najboljša strelca Celja sta Lovre Čirjak in Irfan Hadžić s štirimi oz. tremi zadetki.

Domače Kalcer Radomlje po trinajstih krogih še vedno čakajo na prvo zmago, tokrat se jim je v Kidričevem izmuznila, saj so domači slavili z 2-1, za rumene pa je svoj prvi zadetek v sezoni dosegel Osmanaj. Na tekmi se je prvič v kadru znašel tudi Filip Janković, srbski napadalni vezist. 21-letnik je v preteklosti nosil dres Crvene Zvezde, Parme, Catanie in Domžal, z mlado srbsko reprezentanco pa je osvojil tudi naslov svetovnih prvakov lansko leto. V vrstah Radomljanov zaradi zbranih štirih rumenih kartonov zagotovo ne bo branilca Jazbeca, še vedno pa je vprašljiv nastop nekaj nogometašev, ki so se v preteklosti borili oz. se še borijo s poškodbami.

Na tekmi, ki se začne ob 19. uri, bo pravico delil glavni sodnik Dragoslav Perić, pomagala pa mu bosta Goran Mikača in Aleksander Burjan, delegat na srečanju pa bo Danilo Levačič.

 

 

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.