bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

OBČNI ZBOR: Matjažu Marinšku nov petletni mandat

2017-01-25 16:24

V soboto, 21. januarja 2017 je s pričetkom ob 18. uri, v prostorih Kulturnega doma Radomlje, potekal občni zbor našega kluba, ki je bil obenem tudi volilna skupščina.

Predsednik kluba, g. Matjaž Marinšek, kateremu se je iztekal že drugi petletni mandat, je najprej pozdravil vse navzoče in predstavil dnevni red.

1. Izvolitev delovnega predsedstva
2. Finančno poslovanje za leto 2016
3. Pregled narejenega od 2007 - 2017
4. Volitve novega predsednika
5. Razno

Po izvolitvi delovnega predsedstva je sledilo poročilo finančnega poslovanja za leto 2016 in pregled, kaj vse se je postorilo v desetih letih, odkar je predsednikovanje prevzel g. Marinšek, tako na organizacijskem, finančnem in infrastrukturnem področju kluba. Sledile so volitve, kjer so prisotni člani kluba najprej slišali predstavitev in nato soglasno (brez glasov proti ali zadržanih) potrdili nov petletni mandat g. Matjažu Marinšku.

G. Marinšek se je navzočim članom zahvalil za vnovično zaupanje in nov mandat ter obljubil, da se bo v klubu delalo kvalitetno in z željo po napredku še naprej.

Čestitke novemu/staremu predsedniku in veliko uspeha v novem mandatnem obdobju.

U.J., FOTO: domzalec.si

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.