bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Nermin Bašić - novi trener članske ekipe

2017-06-16 23:58

Včeraj, 16. 6. 2017, je v Športnem parku Radomlje potekala predstavitev novega trenerja. Vloga je bila zaupana Nerminu Bašiću, 33 letnemu trenerju, ki prihaja iz Travnika. Nermin, ki bo s člansko ekipo pričel s treningi 26. 6., je v svoji trenerski karieri vodil že dva kluba v Premijer ligi BIH, in sicer Travnik in Metalleghe BSI ter pri obeh pustil viden pečat.

Bašić, ki je svojo trenersko kariero začel že pri 27 letih, je s pogoji v Nogometnem klubu Kalcer Radomlje zelo zadovoljen. Vse navzoče je na začetku nagovoril kar v slovenskem jeziku: »V Radomlje sem prišel z željo po uspehu kluba, za kar obstajajo odlični pogoji. Na nas je, da zavihamo rokave in pričnemo z delom.« Zatem pa je v svojem domačem jeziku povedal: »V veliko čast mi je, da sem del projekta NK Radomlje. Predsedniku sem obljubil, da bom delal 24ur na dan, ter da bomo s skupnimi močmi postavili vizijo dela za celoten klub od selekcije U6 dalje.« Nermin, ki je odrasel v Nemčiji, v prvi vrsti želi igrati lep nogomet, posledično pa bodo prišle tudi zmage.

Predsednik radomeljskega kluba si za cilj ni postavil ekspresne vrnitve v prvo ligo. Klub bi se rad v prvo ligo vrnil v roku nekaj let in to z doma vzgojenimi nogometaši. Bašić je ob svečanem podpisu pogodbe prejel tudi klubski avto. Članski ekipi, ki bo s treningi pričela čez dober teden dni pa se bodo priključili tudi fantje, ki so v lanskem letu osvojili naslov državnih prvakov v 2. slovenski mladinski ligi.

Tako trenerju kot ekipi želimo veliko uspehov v prihodnji sezoni.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!


Tekst: Domen Zupan
Foto: Gala A.R.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.