bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Nenavaden občutek je, ko izgubiš po tolikšnem času

2016-11-04 16:25

Kadeti in mladinci Kalcer Radomelj so se v 11. krogu drugoligašega tekmovanja pomerili z vrstniki Ilirije. Medtem ko so kadeti v drugem polčasu nasprotnikom nasuli štiri zadetke v drugem polčasu in prepričljivo slavili, so mladinci vknjižili prvi letošnji poraz (0-2). Za komentar smo poprosili kapetana ekipe Gašperja Trdina.

"Igralci Ilirije so šli "v tekmo" boljše, kot pa mi. Nismo igrali v polni zasedbi, kar se je videlo v naši igri. Sicer nismo prikazali slabe igre, a nam je manjkal zaključek, nasprotniki pa so svoje priložnosti izkoristili." je o tekmi proti ljubljanski Iliriji povedal kapetan ekipe.

Mladinska ekipa Kalcer Radomelj je zadnji ligaški poraz doživela v osmem krogu prejšnje sezone, ko so bili od njih boljši vrstniki Slovana, od takrat pa so nanizali 23 zmag in pet neodločenih rezultatov. Kako pa je ta konec niza sprejela ekipa? "Nenavaden občutek je, ko izgubiš po tolikšnem času. Vedeli pa smo, da bo slej ko prej prišlo tudi to. Dvigniti moramo glave, se učiti iz poraza in iti naprej."

Varovance Janija Pateta mučijo tudi poškodbe, ki jim niso prizanesle ne na začetku lanske kot tudi letošnje sezone. Slednje so pestile tudi Gašperja, a se je že vrnil na zelenice. "Poškodbe so na žalost sestavni del športa. Poskušamo se pobrati po vseh teh težavah in odigrati kar se da najbolje. Kljub vsem tem težavam pa se glavni cilj ni spremenil - ciljamo na prvo mesto in na kvalifikacije za vstop v prvo ligo."

Proti prvoligaškim ekipa so Radomljani odigrali nekaj tekem. Med drugim so pred sezono remizirali z ljubljansko Olimpijo, proti Bravu pa so šele v sodnikovem dodatku izpadli iz četrtfinala pokala MNZ Ljubljana. "Mislim, da smo po igri konkurenčni tem ekipam. Če bi igrali s popolno zasedbo in igrali tako, kot znamo, bi šlo."

V 12. krogu 2. SKL/SML - zahod se bosta radomeljski ekipi kadetov in mladincev pomerili z vrstniki ekipe Brinje Grosuplje. Tekmi v Športnem Parku Brinje bosta v soboto, 5. novembra ob 13h in 15h.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.