bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

MNŠ: Priprave na Rogli v mesecu avgustu

2011-05-31 23:05

Rogla je poznana po klimatskem zdravilišču in s tem ugodni klimi ter športnih dejavnostih, ki se tam odvijajo. Temperatura na Rogli v poletnih mesecih ne presega 23°C in je s tem idealna izbira za vadbo nogometa v tem obdobju. Ker v klubu razmišljamo vnaprej vam pošiljamo termin odhoda na Roglo že prej, da lahko načrtujete še druge aktivnosti.

Letos trajajo priprave 5-dni (polni penzion). Organizirane bodo v dveh terminih in sicer ekipi U-9 in U-10 od sobote, 13.08.2011, do srede, 17.08.2011, ter za ekipi U-8 in U-12 od srede, 17.08.2011, do nedelje, 21.08.2011.

Za prihod na Roglo prve skupine poskrbite starši, prevoz domov pa organizira klub. Drugo skupino na Roglo pripelje avtobus, za prevoz domov pa poskrbite starši.

Cena aranžmaja je 100 €. V ceno je vključen enosmerni prevoz z avtobusom, nastanitev v dependansi Jelka, polni penzion, treningi 2x dnevno, 1 ura namiznega tenisa/dan, 1 ura bazena/dan ter vse ostale dejavnosti, ki nas bodo družile čez dan… Poleg vseh dodatnih aktivnosti od sprehodov v naravi, plavanja in namiznega tenisa bomo pripravili tudi kviz znanja o nogometu, pisali navijaško himno ter odigrali tudi kakšno prijateljsko tekmo.

Možno je plačilo po obrokih (maj, junij, julij, avgust). Vse dodatne informacije dobite v klubu (Obrstar Matjaž, Završan Tone). Rok prijave in plačila je do petka, 05.08.2011.

Se vidimo na Rogli!

Prijavnica v pdf obliki [88 kb]

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.