bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Mlinarji proti kanarčkom za prvo letošnjo zmago

2016-10-26 19:18

Petnajsti krog prvoligaškega tekmovanja prinaša ob Kamniško Bistrico obračun Kalcer Radomelj in Luke Koper. Slednji  so navijačem in igralcem Radomelj ostali v lepem spominu, saj so proti njim v Kopru dosegli prvo prvoligaško zmago, prav tako pa so proti Koprčanom zmagali tudi v domžalskem Športnem parku.

Koprčani prihajajo na tekmo s popotnico domačega poraza proti Domžalam (1-3), na lestvici pa zasedajo šesto mesto. Po štirinajstih tekmah so zbrali osemnajst točk, med drugim so na zadnji tekmi proti Kalcer Radomljam na Bonifiki slavili s 3-0. Najboljši strelec ekipe je Senijad Ibričić, ki je dosegel tri zadetke, z dvema pa mu sledijo Datković, Pučko in Muslimović. Trener ekipe Igor Pamić nima težav s kaznovanimi igralci, sive lase pa mu povzroča dejstvo, da že šest krogov niso okusili slasti zmage, nazadnje so v osmem krogu premagali Krško.. Na teh šestih tekmah so petkrat zatresli mrežo nasprotnika, prejeli pa so enajst zadetkov. Točko so iztržili na tekmah proti Gorici, Aluminiju in Celju, sklonjenih glav pa so igrišče zapustili proti Mariboru, Rudarju in proti Domžalam.

Na drugi strani se Radomljani nadejajo prve letošnje zmage in prekinitev črnega niza štirinajstih tekem brez končnega slavja. Tekmo bo zanesljivo izpustil napadalec Liridon Osmanaj, ki je proti Celju prejel rdeči karton. Ostalih kaznovanih igralcev ni, se bosta pa morala paziti Luka Cerar in Tadej Rems, ki že imata tri rumene kartone, ob naslednjem pa bosta morala izpustiti naslednjo tekmo. Najboljši strelci ekipe so Barukčić, Šipek in Nunić, ki so dosegli po dva zadetka, Kovjenić, Stoiljković, Osmanaj in Gajić pa so dosegli po en gol.

Nedeljsko tekmo, ki se prične ob 16. uri, bo sodil glavni sodnik Slavko Vinčić, pomagala pa mu bosta še Bojan Ul in Tadej Friš.

 

 

Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.