bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

MLADINCI IN KADETI SUVERENO OSVOJILI DRUGO LIGO!

2017-06-02 00:07

Izjemen uspeh domače kadetske in mladinske ekipe! Po skupno 54-ih odigranih tekmah so naši fantje z veliko prednostjo šestnajstih točk osvojili prvo mesto in si tako izborili mesto v najvišjem rangu tekmovanja. Na zadnji tekmi so tako kadeti kot mladinci premagali drugouvrščeno ekipo NK Brinje in tako na najlepši možni način končali izjemno sezono. Fantje so osvojili t. i. "trojčka", saj so zmagali na kadetski, mladinski in posledično tudi skupni lestvici.

"Ta ekipa ima hrbtenico", "v ekipi vlada kemija", "povezanost ekipe je bila ključna", "na igrišču smo dali vse, en za drugega". Te besede so prišle iz ust obeh trenerjev, Dušana Balutta (trenerja kadetske selekcije) in Janija Pateta (trenerja mladinske selekcije) in obeh kapetanov ekip - Mark Zabukovnik je kapetan kadetske, Gašper Trdin pa mladinske ekipe.

Vse te besede lepo ponazarjajo glavno odliko obeh ekip, POVEZANOST, ki je bila po mnenju obeh trenerjev ključna za ta velikanski uspeh.

Obe ekipi sta že na samem začetku sezone pokazali, da se letos lahko nadejamo velikega uspeha, saj sta sezono začeli odlično in bili že takoj na vrhu lestvice. Tudi nadaljevanje je bilo odlično, tako da so imeli na polovici sezone nogometaši že 9 točk prednosti. V spomladanskem delu je imela kadetska ekipa nekaj nesreče s poškodbami, vendar je na zadnji tekmi pokazala svojo vrednost in z zmago potrdila naslov. Mladinska ekipa je bila v spomladanskem prvenstvu zelo dominantna, saj je izgubila le 7 točk in si tako 1. mesto zagotovila že pred zadnjo tekmo. Skupno so fantje končali prvenstvo s prednostjo 16-ih točk.

V soboto, po zadnjem sodnikovem žvižgu, je sledilo izjemno slavje (glej spodnjo fotogalerijo) kadetov in mladincev, ki so skupaj z mlinarji, starši, trenerji in ostalimi klubskimi sodelavci, slavili dolgo v noč. To je bil njihov trenutek, ki so si ga tako igralci, kot oba trenerja, zares zaslužili, saj je bilo v uspeh vloženega veliko truda in odrekanja ter ure in ure treninga.

Ob tem velikanskem uspehu čestitamo vsem igralcem, trenerjema, trenerju vratarjev, tehničnim pomočnikom, staršem in ostalim, ki so kakorkoli prispevali k rezultatu.

SE VIDIMO V PRVI LIGI!

Tekst: M. R.

FOTO: Ožbej Šoštar, Uroš Lipovšek in Gala Andrić Rebolj

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.