bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Klub in Žilnik sta se razšla, odhaja tudi Mohar

2016-11-14 14:20

Uprava nogometnega kluba Kalcer Radomlje se je odločila, da se dosedanjemu trenerju članske ekipe Janezu Žilniku zahvali za sodelovanje. Žilnik je vodenje ekipe prevzel sredi avgusta, na klopi Radomljanov pa je prvič sedel na tekmi 6. kroga v Kopru. Od kluba se poslavlja tudi dolgoletni pomočnik trenerja prve ekipe, Gregor Mohar.

Čeprav je ekipi pod vodstvom omenjenih trenerjev uspelo nadgraditi določene elemente in delno popraviti vtis na igrišču, je v zadnjem času prevečkrat prihajalo do različnih pogledov na nadaljnji razvoj kluba in predvsem delovanje prve ekipe. To je tudi glavni razlog za odločitev o prekinitvi sodelovanja. Obema se v svojem imenu in imenu kluba, zahvaljujem za korektno sodelovanje in jima želim veliko uspeha in več športne sreče na njunih prihodnjih izzivih.

Do konca jesenskega dela bo ekipo vodil dosedanji drugi pomočnik trenerja, gospod Dave McDonough, Radomljane pa čakata še obračuna z Mariborom in Olimpijo v Domžalah, gostovali pa bodo pri Rudarju, Domžalah in Gorici. V tem času se bomo v klubu lotili izbire prihodnjega glavnega stratega Kalcer Radomelj. Prav tako nameravamo v tem obdobju tudi prevetriti ekipo in jo, v skladu s finančnimi zmožnostmi, čim bolje pripraviti za spomladanski del prvenstva.

Predsednik NK Kalcer Radomlje
Matjaž Marinšek

Foto: Rok Zore

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.