bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

ZADNJI DAN - RAZIGRAVANJE IN DEŽEVNO VREME

2017-06-05 23:41

Zadnji tekmovalni dan v Avstriji je minil v znamenju slabega vremena in razigravanju za končne uvrstitve vseh udeležencev. Naša ekipa je tokrat igrala tekme na naravni travi v kraju Westendorf. Najprej je bila na vrsti tekma proti ekipi FC Speyer, ki so jo naši fantje kljub veliki želji po zmagi, izgubili z rezultatom 3:0. Nasprotna ekipa je bila odločnejša in bolj zbrana pred našimi vrati. Sledila je tekma proti francoski ekipi EN St.Avold. Po zaspanem začetku in hitro prejetem zadetku, je ekipa vzpostavila ravnotežje in zadela za 1:1. Proti koncu tekme so imeli naši pobudo, ki je niso znali izkoristiti, kar se je ekipi Matjaža Obrstarja maščevalo s prejetim zadetkom tik pred koncem tekme. Zadnjo tekmo turnirja pa so rumeni bojevniki odigrali z ekipo FC Perlach. Po izenačenem rednem delu, obe ekipi sta zadeli po 1x, so sledili kazenski streli. Kazalo je že na poraz, vendar so nasprotni igralci zapravili zaključno žogo. Po treh serijah je bil rezultat izenačen na 2 proti 2. Sledil je uspešna izvedba z naše strani potem pa še odlična obramba našega vratarja in turnir Cordial Cup 2017 so naši fantje in deklica zaključili z veliko zmago in končnim 31. mestom.Velja omeniti še, da je turnir dobila CF Barcelona, ki je v finalu odpravila Bayern Munchen s 3:1.

Naša ekipa je v teh dneh odlično predstavljala slovenski nogomet, se ogromno naučila in videla ter se danes z avtobusom odpravila proti Sloveniji bogatejša za lepo izkušnjo, ki se je bodo gotovo spominjali še dolgo. Vse čestitke tudi trenerjema Matjažu Obrstarju in Andražu Pustotniku, ki sta bila z ekipo. Nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na najboljše navijače - starše, ki so skupaj s starši igralcev NK Krško blesteli na tribunah. 

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE in se vidimo prihodnje leto.

Tekst: M. R.

Foto: Matjaž Avbelj

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.