bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

2.DAN CORDIAL CUPA - ZMAGA, REMI IN TEKMA PROTI BARCELONI

2017-06-04 11:36

Ena zmaga, remi, trije porazi in 4 točke so izkupiček včerajšnjega tekmovalnega dne na Cordial Cupu selekcije U-11. Dan se je začel s tekmo proti Ferencvaros Budapest in porazom. Že v naslednji tekmi je naša ekipa prikazala drugačen obraz in proti ekipi SC Kirchberg vodila celo tekmo, čisto na koncu pa dobili nesrečen zadetek in tekma se je končala z remijem. Nadaljevali so še bolje in tekmo proti TSV Schott Mainz dobili s 3:2. Na predzadnji tekmi skupinskega dela so fantje in deklica pokazali izjemno borbenost, odločila pa je ena sama napaka in sledil je poraz z 1:0 proti Kirchheimer SC. Sledil pa je vrhunec skupinskega dela in kar cele sezone, tekma proti veliki CF Barcelona. Fantje in deklica so bili izjemno motivirani, dolgo časa so držali rezultat 0:0, na sredini tekme pa je Barcelona vendarle povedla, do konca zadela še 3x in tako unovčila kvalitetno premoč in zmagala s 4:0. Našim rumenim bojevnikom lahko le čestitamo za izjemno borbenost, izkušnja je bila izjemna, spomin, da so igrali proti Barceloni pa bo ostal za vedno.

Skupinski del je naša ekipa končala na 4. mestu, danes pa se bodo borili v tekmah za razigravanje za mesta od 24. do 32. mesta.

Ekipi in trenerju Matjažu Obrstarju še naprej želimo veliko uspeha!
 
Tekst: M. R.
 
FOTO: Matjaž Avbelj

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.