bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

HRIBARJEV MEMORIAL IN TURNIR JANA OBLAKA 2017

2017-06-06 15:37

Pretekli vikend je za radomeljske mlade nogometaše minil v znamenju turnirjev. Fantje selekcije U8, pod vodstvom trenerja Blaža Potariča, so se v soboto 3.6. udeležili Hribarjevega memoriala, ki ga že tradicionalno pripravljajo v NK Domžale.  Nič manj nogometno obarvana pa ni bila niti nedelja 4.6., ko so mlajši dečki selekcije U13, tokrat pod vodstvom Robija Zorca, zastopali barve Radomelj na turnirju Jana Oblaka v Škofji Loki.

Sobotni Hribarjev memorial je tokrat zaznamovalo lepo vreme in odlična energija, za katero so poskrbeli mladi nadobudni nogometaši. Malim rumenim bojevnikom selekcije U8 se bo turnir nedvomno vtisnili v spomin, saj  so se tokrat lahko prvič pomerili v igri na velike gole, kar pa jim ni predstavljalo večjih preglavic. Skozi celotni tekmovalni del so prikazali dobro igro, veliko dinamike, borbenosti, predvsem pa veliko, skozi celotno leto usvojenega, nogometnega znanja.

Tudi fantje selekcije U13 so se v nedeljo vztrajno borili na sedaj že tradicionalnem mednarodnem turnirju Jana Oblaka v Škofji loki. Turnir je potekal od zgodnjega dopoldneva do poznega večera, kar je zahtevalo veliko potrpežljivosti in vztrajnosti pri pripravah na tekmo. Naši fantje so začeli bolj zaspano in na 1. tekmi remizirali, potem pa v skupinskem delu dosegli še zmago in poraz, kar je zadoščalo za 3. mesto v skupini. Popoldne so nivo igre precej dvignili in se v 1/16 finala veselili zmage nad Biljami. V naslednjem krogu so premagali NK Medvode po izvajanju kazenskih udarcev, njihov pohod pa se je končal v ¼ finalu, kjer so po hitro prejetem zadetku Jeseničanov sicer poizkušali priti do izenačenja, a žal neuspešno. Vseeno je v konkurenci 28-ih ekip uvrstitev med najboljših 8 vredna pohvale.

Na tem mestu tako čestitamo vsem fantom, ki so ta konec tedna prikazali borbeno igro ter jim tako želimo veliko uspehov in dobre igre tudi v prihodnje.

 

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

Tekst: Gala A.R.
Foto: Toni Mišvelj, Blaž Potarič, Urban Nartnik

 

 

 

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.