bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

FOTO: Članska ekipa pričela s pripravami na spomladanski del PLTS

2017-01-09 23:23

Članska ekipa se je danes, v ponedeljek, 9.1.2017, zbrala prvič po zimskem premoru, člani pa so imeli na sporedu že dve aktivnosti.

V dopoldanskem času je najprej igralce nagovoril predsednik kluba, Matjaž Marinšek in jim predstavil novega trenerja, Roberta Pevnika, ki je nato predstavil svoj vidik in pričakovanja. Vsekakor je pred vsemi težka naloga, ki bo ob dobri pripravi, vsakodnevnem dokazovanju in kvalitetnih treningih vsekakor izvedljiva. To je uvrstitev najmanj na deveto mesto na lestvici PLTS 2016/17 in igranje kvalifikacij za obstanek v 1. SNL.

V večernem terminu, ob 18.30, so člani v Športnem parku Radomlje že opravili prvi trening. Pevniku je v vlogi pomočnika pomagal Milan Anđelković, ki bo to funckijo opravljal tudi v bodoče, glavnemu trenerju pa se bo v prihodnjem tednu priključil še pomočnik Kei Hoshikawa, ki je kot pomočnik Robertu deloval že v Rudarju in Celju, v preteklosti pa tudi doma na japonskem, poljskem, odlično pa pozna tudi ženski nogomet, saj je kar nekaj časa preživel pri ženski ekipi FC Chelsea, kar pomeni, da bo svoje znanje delil tudi z dekleti v našem sestrskem klubu, ŽNK Radomlje.

V igralskem kadru bo najverjetneje prišlo do nekaterih sprememb, kakšne bodo, pa vas bomo sproti obveščali v prihodnjih dneh, prav tako vas bomo obvestili o urniku pripravljalnih srečanj, ki jih bo naša ekipa odigrala pred nadaljevanjem prvenstva, ko v 22. krogu (25.2.2017) v domžalski športni park prihaja ekipa Aluminija.

U.J.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.