bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

EKIPA HKUD KOMUŠINA OSVOJILA RADOMLJE OPEN 2017

2017-06-25 13:48

Včeraj je v zelo vročem vremenu potekal 1. Radomlje OPEN - Turnir v malem nogometu, ki se ga je udeležilo 10 ekip kar je lep uspeh za organizatorje. V finalu sta se pomerili ekipi Service team in HKUD Komušina, uspešnejša pa je bila slednja. Turnir si bomo zapomnili tudi po maratonskem izvajanju 8-metrovk v polfinalu med ekipama Service team in Picerijo Feniks, ki je bila odločena šele v 11. seriji.

1. turnir v malem nogometu v ŠP Radomlje je potekal na dveh igriščih na veliki umetni travi. 10 ekip je bilo razporejenih v dve skupini. Dve najboljši ekipi iz vsake skupine sta si zagotovili svoje mesto v polfinalu, od tam pa naskok na 1. mesto in osvojitev lepe denarne nagrade.

V skupini A so nastopale ekipe HKUD Komušina, Picerija Feniks, domači Radomlje boysi, Mean Machine in Trixtr. Po izenačenih in napetih obračunih sta ekipi HKUD Komušina in Picerija Feniks, z remijem na medsebojnem obračunu, osvojili 10 točk. O 1. in 2. mestu je odločila gol razlika, v tem elementu pa je bila uspešnejša Picerija Feniks, ki je tako skupinski del zaključila na 1. mestu, HKUD Komušina pa na 2.

V drugi skupini so igrale ekipe Avto Ar-ta, Service team, Robert Mali s.p., RFK in Sadje in zelenjava Radomlje. Izkušena Avto Ar-ta je zanesljivo osvojila 1. mesto, za 2. mesto pa sta se na prav zadnji tekmi neposredno udarili ekipi Service team in Sadje in zelenjava Radomlje. Service team je slavil s 5:2 in se uvrstil v nadalnje tekmovanje.

Obe polfinalni tekmi sta bili izjemno izenačeni in napeti, po 1. polčasu je kazalo, da bodo streli iz 8-ih metrov določili finalista. HKUD Komušina je proti koncu tekme vendarle uspel streti Avto Ar-ta, o drugem finalistu pa so odločali streli iz 8-ih metrov. Strelci so bili izjemno natančni in zanesljivi, finalista je dala šele 11. serija, v kateri je najprej igralec Servis team-a zadel, Miha Robič pa je zadel le prečko in Service team se je veselil finala.

3. mesto je po 8-metrovkah osvojila ekipa Picerija Feniks, ki je ugnala Avto Ar-ta. V finalu smo spremljali napet boj, brez izrazitih priložnosti. Nobena izmed ekip ni želela preveč tvegati, jasno, vložek je bil velik, kadar je napadalcem uspelo priti mimo nasprotnika pa sta bila na pravem mestu oba vratarja. Ko je že kazalo, da bodo o 1. mestu odločale 8-metrovke, je na sceno stopil igralec Petar Tomić in z lepo individualno akcijo zadel za zmago v finalu in naslov na 1. turnirju Radomlje OPEN 2017.

Vsem ekipam iskrene čestitke in zahvala za udeležbo in strpnost. Zahvaljujemo pa se tudi vsem gledalcem in podjetju ENZO GRAFIKA za pokale in izdelavo bona.

 

SE VIDIMO NASLEDNJE LETO!

 

Tekst: M. R.

Foto: Gala A. R.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.