bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Drugi uradni nastop ženske ekipe

2011-01-18 17:39

Članice so v Tolminu odigrale tri srečanja z bolj ali manj znanimi ekipami, sestavljenimi z izkušenimi igralkami - Tminkami iz Tolmina, NK Velesovo 1 in NK Jevnica. Vsa tri srečanja so se končala z zmago nasprotnic (0:3, 0:1, 0:9), vendar so naša dekleta odšla z dvignjenimi glavami, saj se zavedajo dragocenih izkušenj, ki so jih tako začele pridobivati. Potrebno je omeniti, da dekleta skupaj trenirajo šele dobro leto, kar je v primerjavi z nasprotnicami, ki že nekaj let nastopajo v 1. slovenski ženski nogometni ligi, težko primerljivo. Opaziti je bilo nekaj živčnosti, še posebej pri prvi tekmi, ter pomanjkanje kondicije in vzdržjivosti, kar lahko vidimo tudi iz rezultatov. Nikakor pa ni manjkalo borbenosti, volje in zavzetosti, da so na dostojen način branile barve NK Radomlje. Po svojih najboljših močeh so se trudile držati navodil trenerja Uroša Juračiča, ki je imel prav tako zelo težko nalogo, saj je nadomeščal Darka Karapetrovića. Dekleta imajo vsekakor še veliko rezerv, predvsem pa potrebujejo čas in lahko se že veselimo njihovih prihodnjih nastopov.

Zahvaliti se je potrebno vodstvu kluba, ki je dekleta registriralo, da so lahko nastopila v zimski ligi, voziku in nadomestnemu trenerju, brez katerih bi se dekleta sama težko znašla.

Dekleta U14 in članice bodo svoje naslednje tekme odigrale 6.2.2011.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.