bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Dekleta končala z nastopi v zimski ligi

2011-02-07 12:35
Prva so na parket dvorane Pungrt v Šmartnem pri Litiji stopila dekleta ekipe U-14, ki so se pomerila z ekipo Adrie iz Mirna in izgubila z rezultatom 0:4. Dekleta so se borila, a so bile tokratne nasprotnice močnejše in predvsem uspešnejše v zaključkih akcij in tako zasluženo osvojile nove tri točke.

Po odigranih srečanjih ekip U-14, pa so na parket stopile članice, ki so odigrale 4 tekme in sicer z nasprotnicami: NK Krka, NK Velesovo 2, NK Rudar in Smaragd. Tekme so se končale z rezultati 0:4, 0:7, 0:4 in 1:1! Članice so tako dosegle prvi uradni zadetek ženske ekipe v celotni zgodovini našega kluba, kot prva strelka pa se je v zgodovino vpisala Eva Cerar, ki je po prekrasni podaji Tamare Cerar, in po samostojnem prodoru premagala vratarko ekipe Smaragd in rezultat poravnala na 1:1, ki se nato ni spremenil do konca tekme. Tako so članice tudi osvojile prvo točko na uradnih tekmovanjih.

Prvi zadetek in prva osvojena točka ženske ekipe NK Radomlje

Temelji so postavljeni, dekleta obeh ekip pa so sploh prvič zastopala NK Radomlje na katerem od uradnih tekmovanj in vsekakor se lahko tudi v bodoče nadejamo dobrih predstav naših deklet. Vsekakor so izpolnila vse cilje in pričakovnja, predvsem v organizacijskem in taktičnem smislu, saj rezultat ni bil v ospredju. Vsem dekletom čestitamo in se zahvaljujemo za prikazano in predvsem borbeno igro in srce, ki so ga praktično ves čas puščala na igrišču. Sedaj pa jih čaka še veliko dela, treningov in prijateljskih srečanj, saj bomo poskušali narediti vse, da bomo lahko jeseni v Radomljah že spremljali tekme 1. Slovenske nogometne lige.

Dekleta to zimo bogatijo zgodovino nogometnega kluba Radomlje

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.