bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Dan pred derbijem vse nared za spektakel

2011-04-02 21:29
V športnem parku Radomlje sta se danes malce manj uspešno odrezali ekipi U-12 in U-14. Prvi so proti favorizirani Olimpiji uspeli iztržiti le točko, slednji pa so v zadnjih 20ih minutah zapravili visoko vodstvo 2:0 in na koncu izgubili proti ekipi iz Doba z 2:3.

Za dobro popotnico pred jutrišnjim članskim obračunom pa sta tako poskrbeli najstarejši ekipi mladinske nogometne šole našega kluba, saj sta na gostovanju pri prvo uvrščenih ekipah iztržili 100% izkupiček in se tako vrnili polnih rok. Kadeti so po odlični končnici slavili s 3:1, mladinci pa z "rutiniranih" 4:0.

Da bodo pogoji za jutrišnjo tekmo več kot le odlični, prikazujejo tudi današnje slike športnega parka, ki je v vremenu, kakršno je napovedano tudi za jutri, v prekrasnem stanju. Poglejte si nekaj utrinkov športnega parka v današnjem popoldnevu in seveda, preživite čas jutri popoldan z nami, v športnem parku.

Oglejte si videoreportažo preteklega tedna, ko so naši fantje z 2:0 slavili v Kranju.

Športni park Radomlje
Igralna površina je odlično pripravljena

Športni park Radomlje
Še zadnji popravki pred jutrišnjo tekmo

Športni park Radomlje
Zastave v športnem parku ponosno plapolajo

U.J.

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.