bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

CORDIAL CUP V KITZBUHELU - 1. DAN

2017-06-03 00:58

Za našimi nogometaši selekcije U-11 je že prvi dan v Kitzbuhelu. Po štartu iz Radomelj ob 12:00 so, po približno pet urni vožnji, prispeli na zaključni Cordial Cup turnir. Po nastanitvi v zelo prijetnem hotelu je sledila večerja. Po večerji pa se je ekipa odpravila v center Kirchberg-a, kjer je potekala tradicionalna otvoritev z vsemi zbranimi ekipami. Ekipe so se v povorki odpravile skozi mesto proti stadionu na katerem so se na paradi predstavile vse ekipe. Naša delegacija je ponosno hodila z veliko slovensko zastavo. Sledila je otvoritvena slovesnost s pozdravnim govorom, predstavo nogometnega žonglerja in na koncu še pirotehnični šov. Po otvoritvi se je ekipa odpravila proti hotelu in vsi so šli hitro v postelje, saj jutri čaka ekipo skupinski del tekmovanja.

Tekmovanje začenjajo s tekmo proti Ferencvaros Budapest ob 12:15, nadaljujejo s tekmami proti SC Kirchberg, TSV Schott Mainz, Kirchheimer SC in zaključijo skupinski del s tekmo proti veliki Barceloni.

Rumenim bojevnikom želimo jutri veliko uspeha, staršem pa dobre glasilke!

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

Tekst: M. R.

Foto: Matjaž Avbelj, Roman Javorič

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.