bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Članske priprave že v polnem teku

2011-02-07 10:00
Pprišlo je tudi do nekaterih sprememb v kadru naše prve ekipe. Trener Jeršin Rajko in njegov pomočnik Kaplja Jure, zaradi odhoda iz kluba, ne moreta več računati na naslednje igralce: Berginc Denis, Destani Elbasan, Dželadini Nimet, Janežič Žiga, Karadžič Vladimir, Milinkovič Lazar, Miškič Goran in Zidar Marko.

Prav tako je člansko ekipo zapustil domač igralec, Pustotnik Andraž, ki se je odločil svojo nogometno pot nadaljevati kot trener v mladinski nogometni šoli našega kluba, kjer vodi ekipo U-7. Vsekakor se mu ob tej priložnosti najlepše zahvaljujemo za ves trud in predvsem čas, ki ga je prebil na igrišču, obenem pa mu želimo veliko uspeha tudi v prihodnje. V naslednjih dneh bomo objavili tudi intervju z Andražem, zato vabljeni k branju.

Ob odhodu starih, pa se je pojavilo tudi nekaj novih obrazov in sicer so se članski ekipi pridružili vratar Biček Franci (Domžale), branilec Lukman Čoko Matic (Livar Iv. Gorica), zvezni igralec Koli Ousman, napadalec Avdič Edin (Bela Krajina) in povratnik v ekipo, vezni igralec Kokalj Jaka.

Do sedaj so naši fantje odigrali pet prijateljskih srečanj in sicer:

NK Kalcer Radomlje : Simer - 0:1

NK Kalcer Radomlje : Komenda - 4:0

NK Kalcer Radomlje : Dob - 2:2

NK Kalcer Radomlje : Bravo - 3:1

NK Kalcer Radomlje : NK Triglav - 0:0

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.