bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

ČLANSKA EKIPA IMA NOVEGA TRENERJA!

2017-06-14 12:53

V Radomljah bo zavel svež veter, predstavljen bo novi članski trener, ki bo na kratko predstavil svojo vizijo in način delovanja v NK Kalcer Radomlje v prihodnje.

Jutri, v četrtek 15.6., se bo v NK Kalcer Radomlje obrnil nov list. Ob 19:00 se bo v Športnem parku odvila uradna predstavitev novega članskega trenerja. Gre za izjemno ambicioznega, mladega trenerja, ki bo deloval nekoliko drugače, kot je bila praksa do sedaj. Novi trener se bo predstavil, nakazal smernice svojega delovanja in vizijo ter skupaj s predsednikom, gospodom Matjažem Marinškom, spregovoril o ciljih prve ekipe in nogometne akademije v naslednji sezoni.

Na tem mestu NK Radomlje vabi vse igralce, starše nogometašev, trenerje, prijatelje kluba, sponzorje, donatorje in zainteresirano javnost, da pridete na predstavitev in sami slišite, kaj nas čaka v prihodnji sezoni in kdo bo novi trener za katerega še veliki Miroslav "Ćiro" Blažević pravi, da je njegov naslednik. 

 

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

 

Tekst: M. R.

Foto: Tomo Marinšek

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.