bg_image

Oglas

Prihodnji krog PLTS

Celjani slavili v gosti megli

2016-10-22 10:30

Kalcer Radomlje so v 14. krogu Prve lige telekom Slovenije gostili Celjane, proti katerim so na Areni Petrol letos že osvojili točko. Na večernem srečanju, ki ga je zaznamovala tudi gosta megla, so imeli na začetku žogo več v svoji posesti, a so zadeli gostje. V drugem polčasu so Celjani dosegli še dva zadetka in se veselili treh točk.

Po sedmih minutah srečanja so prvi zapretili Radomljani. Šipek je poslal predložek pred vrata, kjer pa je Osmanaj slabo zadel žogo. Slabih deset minut kasneje je za goste s prostega strela s 35 metrov poskusil Džinić, vratar Radomljanov Ivačič pa je žogo odbil.

Gostje so do vodilnega zadetka prišli v 21. minuti. Karamatić  je predložek z desne strani izbil z glavo, a le do Čirjaka, ki je z glavo takoj podal v kazenski prostor proti Podlogarju, ta pa je nato s pomočjo leve vratnice žogo poslal v mrežo. Malo za tem bi se lahko med strelce vpisal še Volaš, a mu je veselje preprečila vratnica. V prvem polčasu so gledalci videli še tri poskuse; tako je najprej Balić streljal mimo gola s sedemnajstih metrov, na drugi strani pa je Volaš zgrešil iz obrata, Čirjakov poskus pa je Ivačič ulovil.

V drugem polčasu so Radomljani iskali gol priključka in si priigrali dve lepi priložnosti. Najprej je Rozman ubranil poskus Šipka s tridesetih metrov, Anđelković pa je z glavo streljal prek vrat. Na drugi strani se je ob strelu Podlogarja še enkrat izkazal radomeljski čuvaj mreže. V 57. minuti pa so rumeni ostali z igralcem manj, saj je sodnik Perić pokazal drugi rumeni karton napadalcu Osmanaju zaradi prekrška nad Džinićem.

V 67. minuti so Celjani podvojili vodstvo. Cvijanović je prišel do strela z leve strani v kazenskem prostoru, Ivačič je žogo sicer odbil, le-to pa je potem v gol pospravil Travner. Lepo priložnost za Radomljane si je nato priboril Nunić, ki je prišel do strela s šestnajstih metrov, a je streljal v vratarja gostov. Tri minute za tem pa je piko na i postavil Volaš, ki je zadel s petih metrov po podaji Podlogarja z leve strani.

14. krog Prve lige Telekom Slovenije
Kalcer Radomlje - Celje 0-3 (0-1)
Gledalcev:
200
Strelci: Podlogar 21., Travner 67., Volaš 70.
Opominjani: Osmanaj, Kumer, Barukčič, Ivačič; Pungaršek, Vidmajer.
Izključen: Osmanaj 57. (drugi rumeni karton).

Kalcer Radomlje: Ivačič, Kumer, Karamatić (Nunić 60.), Anđelković, Stoiljković, Barukčić (K), Šipek, Balić (Janković 72.), Osmanaj, Kovjenić (Gajić 68.), Cerar. Na klopi: Kruljac, Zukić, Jugovar, Lidjan. Trener: Janez Žilnik.

Celje: Rozman, Čirjak, D. Hadžić, Cvijanović, Rahmanović (Požeg Vancaš 73.), Pungaršek (Šporn 75.), Džinić, Vidmajer, Podlogar (Pečnik 82.), Volaš, Travner (K). Na klopi: Kotnik, Lovrečič, I. Hadžić, Kous. Trener: Igor Jovičević.A.S.
Foto: Rok Zore 

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.