bg_image

Oglas

AKTUALNO

NK Radomlje na Facebooku

Naslovi novic

Na osmem Cordial Cup-u kar 88 ekip!

V prihajajočem, innaslednjem aprilskem vikendu, bomo v Športnem parku Radomlje ponovno spremljali nogometne vragolije igralcev ekip U11 in U13, premierno pa se jim bodo pridružili tudi igralci ekup U15 iz Slovenije in drugih evropskih držav (skupno kar 88 ekip!). Tako je, soboti, 22., 29. in nedelja 23. aprila so dnevi namenjeni mladim nogometašem, ki si bodo poskušali priigrati vstopnico za finalni turnir Cordial Cup, ki bo potekal v Kitzbühelu od 2. do 5. junija 2017.

REZULTATI V ŽIVO: cordial2017.nk-radomlje.si

Prosta samo še zadnja tri mesta v kategoriji U15

Radi bi vas spomnili, da letos že osmo leto zapored v Radomljah, 23.04. in 29.04.2017 organiziramo kvalifikacijski turnir Cordial cup za kategorije U13 in U15 (za U15 letošnje leto prvič). Na njem se bodo pomerile najboljše ekipe iz Slovenije in tujine. Zmagovalne ekipe poleg nagrad dobijo tudi vstopnico za nastop na finalnem turnirju v Kitzbuhelu, ki 02.-05.06.2017, na katerem bodo nastopile tudi ekipe FC Barcelone, Liverpool FC, FC Chelsea, Bayer Munchen... Prosta so SAMO še zadnja tri mesta v konkurenci U15 in če ste zainteresirani za sodelovanje na turnirju, vas lepo vabimo. 

Video

Pokal SLO: Kalcer Radomlje : NK Maribor 1:4

Himna NK Radomlje

Rekord: 7-letni Saš in 1134 dotikov žoge

Sponzorji

Kalcer Količevo Karton Športni park Radomlje Domžalec.si Domžalske novice Janez Kos s.p. Radio HIT Cedevita Tehnounion Zavarovalnica Triglav Eurokontakt Modri val Car Center Cerar JUB Avto Cerar Opara Vido s.p. Elektroerozija Igor Marjetič s.p.